Violet88 Bel direct   030 227 14 29phone icon

AVerest Capital

Helpt ondernemers en ondernemingen te groeien

Website
Projectleden
Jeroen Pielage

Introductie van het project

AVerest Capital is een onafhankelijke investeringsmaatschappij die zich richt op investeringen in het middensegment. Voor deze klant mochten we een heel traject van A-tot-Z oppakken. De eerste weken zijn besteed om de uitstraling van AVerest te bepalen, hierna werden de eerste vormen van het logo zichtbaar. 

Vraag van de klant

Tijdloos met karakter

AVerest Capital kwam met de vraag voor een website compleet met een nieuwe huisstijl die past bij de visie van het bedrijf. Het logo is met zorg ontworpen en de stijl van dit logo is doorgetrokken naar de website. Met name de aanpak van het bedrijf moest goed in beeld komen zodat het de interesse zou wekken voor mogelijke investeerders.

Logo

Robuust & simplistisch

Het logo van AVerest kent een lang proces van schetsen, feedback, nieuwe schetsen, totdat er uiteindelijk een beeldmerk ontstond dat naadloos aansloot bij de visie van het bedrijf. Twee ondernemers die de klappen van de zweep maar al te goed kennen. Het hoogste punt willen bereiken, streven naar perfectie maar wel met eventuele ups- en downs.  

averest logo v2

Branding

Strakke lijnen

Het lijnenspel van het logo is doorgezet binnen de website. Er is gekozen voor een chique kleurencombinaties door zwart en wit te combineren met okergele/gouden tinten.

Webdesign

averest2
averest3
averest1

Tijdloos beeldmateriaal

AVerest Capital heeft een eigen stijl, fijne bewegingen en sterke fotografie. Straalt ondanks de kleinschaligheid toch echt iets uit.

AVEREST 160421 79 web

Website

Fijne gebruikerservaring

De website van AVerest Capital maakt gebruik van 'lazy loading' elementen. Naarmate je verder naar beneden scrollt verschijnen de secties rustig, maar met een kleine animatie in beeld. Voor de gebruikerservaring is dit fijn omdat niet alles direct getoond wordt. 

Bekijk ook deze projecten