Violet88 Bel direct   030 227 14 29phone icon

Boules Bites Bar

Keep on Rolling

Projectleden
Loraine Birsak
Valentijn Kap
Steven Volders
Michiel Diederen
Martin Doornekamp

Introductie van het project

Boules Bites Bar staat garant voor een middag of avond plezier en gezelligheid voor jong en oud in een competitief jasje. 

Vraag van de klant

Binnen 3 stappen een reservering plaatsen

Het maken van een reservering moet als het ware al een 'feestje' zijn. De bezoeker krijgt gelijk al de smaak te pakken van een gezellig avondje 'boulen'. Door middel van een dynamisch dashboard wordt elke groep ingecheckt en kunnen wijzigingen relatief eenvoudig worden aangepast binnen het systeem. Het project is schaalbaar en multi inzetbaar voor nieuwe vestigingen.

Webdesign

boules faq
boules1 v2
boules contact

dashboard3

Website

Impressie

De website van BoulesBitesBar is een verzameling van reviews, sfeerimpressies en uitleg over het spel. Op elke pagina is de 'reserveer button' duidelijk en zichtbaar aanwezig. 

API koppelingen

Dashboard op locatie

Betaalde reserveringen komen binnen op het dashboard wat per vestiging op locatie gebruikt wordt voor het inchecken van de gasten. Reserveringen kunnen aangepast worden zodat er snel geschakeld kan worden. De data ververst zich continu zodat men ten alle tijden een nieuwe reservering kunnen maken. het gebruikersgemak voor het personeel van BoulesBitesBar staat voorop. Het dashboard moet handig, snel en eenvoudig te beheren zijn. 

Bekijk ook deze projecten