BoulesBitesBar staat garant voor een middag of avond plezier en gezelligheid voor jong en oud in een competitief jasje.

Projectleden

VIOLET88 2023 BAS W 0497 WEB v2 Resampled

Bas van Vliet

VIOLET88 2023 YANNICK1 0243 WEB Resampled

Yannick Ribbers

VIOLET88 2023 STEVEN 0033 WEB

Steven Volders

VIOLET88 2023 LORRAINE 0632 WEB Resampled

Loraine Birsak

Keep on Rolling

We zijn totaalleverancier op online gebied voor BoulesBitesbar, wij maken de ontwerpen, doen de ontwikkeling, verzorgen de marketing en geven advies op het gebied van Social Media.

boules.svg

Totaalleverancier

We zijn totaalleverancier op online gebied voor BoulesBitesbar, wij maken de ontwerpen, doen de ontwikkeling, verzorgen de marketing en geven advies op het gebied van Social Media. 

Snel en veilig reserveren

Het maken van een reservering moet als het ware al een 'feestje' zijn. De bezoeker krijgt gelijk al de smaak te pakken van een gezellig avondje 'boulen'. Door middel van een dynamisch dashboard wordt elke groep ingecheckt en kunnen wijzigingen relatief eenvoudig worden aangepast binnen het systeem. Het project is schaalbaar en multi inzetbaar voor nieuwe vestigingen.

 

Van website naar applicatie

Het project is in twee systemen opgebouwd. De website en database zijn in Silverstripe gemaakt, het dashboard is in React geschreven. Om deze twee systemen te koppelen zijn er diverse API koppelingen geschreven om de data up to date te houden.

Dashboard

Reserveringen via de website komen binnen op het dashboard. Per vestiging worden op locatie de gasten ingecheckt. Reserveringen kunnen aangepast en verwijderd worden, opmerkingen kunnen er worden bijgezet, statistieken per dag zijn beschikbaar, et cetera. De data ververst zich continu. Het gebruikersgemak voor het personeel van BoulesBitesBar staat voorop. Het dashboard is handig, snel en eenvoudig te beheren. 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze reserveringssoftware

image2vector 6

Mailchimp

Marketing, automation & email marketing platform.

sendinblue

Sendinblue

Alles-in-één marketingoplossing.

image2vector 5

Mollie

Payment Service Provider

Online marketing

Per vestiging de optimale inzet

 

Per vestiging bekijken we per maand hoe we de marketing insteken, door flexibel te zijn kunnen we elke maand het maximale uit de doelstelling halen. We zetten onder andere lokale media, SEO/SEA, social media marketing, influencer marketing en meer in om de juiste doelgroep te bereiken.

Omdat de doelgroep, tone of voice etc. per vestiging kan verschillen bepalen we samen met elke vestiging de marketing inzet.

 

 

E-Commerce tracking

Doormiddel van E-commerce implementatie krijgen wij een goed inzicht via welke zoekwoorden en/of kanalen reserveringen binnen komen. Door deze inzichten behalen we elke maand de maximale conversie.

 

 

Ecommerce tracking v2
logo_kunst.svg
bbb-logo.svg
avdr-logo.svg
aqua-logo.svg
f-1-race-v2.svg
nli-logo.svg
outtv-logo.svg
utrecht-logo.svg
race-logo.svg