Violet88 Bel direct   030 227 14 29phone icon

Boules Bites Bar

Keep on Rolling

Projectleden
Loraine Birsak
Michiel Diederen
Martin Doornekamp
Yannick Ribbers
Bas van Vliet
Valentijn Kap

Introductie van het project

Boules Bites Bar staat garant voor een middag of avond plezier en gezelligheid voor jong en oud in een competitief jasje. 

Vraag van de klant

Binnen 3 stappen een reservering plaatsen

Het maken van een reservering moet als het ware al een 'feestje' zijn. De bezoeker krijgt gelijk al de smaak te pakken van een gezellig avondje 'boulen'. Door middel van een dynamisch dashboard wordt elke groep ingecheckt en kunnen wijzigingen relatief eenvoudig worden aangepast binnen het systeem. Het project is schaalbaar en multi inzetbaar voor nieuwe vestigingen.

Webdesign

boules faq
boules1 v2
boules contact

dashboard3

Website

Impressie

De website van BoulesBitesBar is een verzameling van reviews, sfeerimpressies en uitleg over het spel. Op elke pagina is de 'reserveer button' duidelijk en zichtbaar aanwezig. 

API koppelingen

Van website naar applicatie

Het project is in twee systemen opgebouwd. De website en database zijn in Silverstripe gemaakt, het dashboard is in React geschreven. Om deze twee systemen te koppelen zijn er diverse API koppelingen geschreven om de data up to date te houden.

(Progressive) Webapplicatie

Dashboard

Reserveringen via de website komen binnen op het dashboard. Per vestiging worden op locatie de gasten ingecheckt. Reserveringen kunnen aangepast en verwijderd worden, opmerkingen kunnen er worden bijgezet, statistieken per dag zijn beschikbaar, et cetera. De data ververst zich continu. Het gebruikersgemak voor het personeel van BoulesBitesBar staat voorop. Het dashboard is handig, snel en eenvoudig te beheren. 

Bekijk ook deze projecten