Violet88 Bel direct   030 227 14 29phone icon

BoulesBitesBar

Keep on Rolling

Projectleden
Loraine Birsak
Martin Doornekamp
Yannick Ribbers
Bas van Vliet
Steven Volders

Introductie van het project

BoulesBitesBar staat garant voor een middag of avond plezier en gezelligheid voor jong en oud in een competitief jasje. We zijn totaalleverancier op online gebied voor BoulesBitesbar, wij maken de ontwerpen, doen de ontwikkeling, verzorgen de marketing en geven advies op het gebied van Social Media. 

Vraag van de klant

Snel en veilig reserveren

Het maken van een reservering moet als het ware al een 'feestje' zijn. De bezoeker krijgt gelijk al de smaak te pakken van een gezellig avondje 'boulen'. Door middel van een dynamisch dashboard wordt elke groep ingecheckt en kunnen wijzigingen relatief eenvoudig worden aangepast binnen het systeem. Het project is schaalbaar en multi inzetbaar voor nieuwe vestigingen.

Webdesign

screencapture boulesbitesbar nl rotterdam 2021 06 08 16 34 21
screencapture boulesbitesbar nl rotterdam bedrijfsuitje 2021 06 08 16 52 23
screencapture boulesbitesbar nl tilburg 2021 06 08 16 55 07 v2

bbb dashboard v2

Website

Impressie

De website(s) van BoulesBitesBar geven een mooi totaalbeeld van elke vestiging goed weer. Iedere vestiging is uniek en hebben een verschillend aanbod aan jeu-de-boule-banen. Op elke pagina is de 'reserveer button' duidelijk en zichtbaar aanwezig. 

API koppelingen

Van website naar applicatie

Het project is in twee systemen opgebouwd. De website en database zijn in Silverstripe gemaakt, het dashboard is in React geschreven. Om deze twee systemen te koppelen zijn er diverse API koppelingen geschreven om de data up to date te houden.

react opti 480x167

(Progressive) Webapplicatie

Dashboard

Reserveringen via de website komen binnen op het dashboard. Per vestiging worden op locatie de gasten ingecheckt. Reserveringen kunnen aangepast en verwijderd worden, opmerkingen kunnen er worden bijgezet, statistieken per dag zijn beschikbaar, et cetera. De data ververst zich continu. Het gebruikersgemak voor het personeel van BoulesBitesBar staat voorop. Het dashboard is handig, snel en eenvoudig te beheren. 

Social media marketing

Per vestiging de optimale inzet

Per vestiging bekijken we per maand hoe we de marketing insteken, door flexibel te zijn kunnen we elke maand het maximale uit de doelstelling halen. We zetten onder andere lokale media, SEO/SEA, social media marketing, influencer marketing en meer in om de juiste doelgroep te bereiken.

Omdat de doelgroep, tone of voice etc. per vestiging kan verschillen bepalen we samen met elke vestiging de marketing inzet

Bekijk ook deze projecten