Violet88 Bel direct   030 227 14 29phone icon

De Keuken van Gastmaal

Gewaardeerd in de regio Utrecht

Projectleden
Loraine Birsak
Jeroen Pielage

Introductie van het project

De Keuken van Gastmaal, een gerenommeerd restaurant in Utrecht. Gastmaal wilde graag online vindbaar worden zodat bezoekers konden reserveren. Ook moest de website informatie geven over het restaurant zelf.

Vraag van de klant

Hoe werkt het?

Op de website van De Keuken Van Gastmaal kun je een goede sfeerimpressie krijgen van het restaurant, ook is er de mogelijkheid om online te reserveren. Daarnaast is er ook een nieuws-sectie waarop je nieuws kunt lezen.

De website heeft een kleurenpallet van twee dominante kleuren. Qua vormgeving is de website vrij 'blokkerig' opgebouwd, ook is er veel ruimte vrij gelaten tussen verschillende elementen. Daarnaast speelt mooi beeld een grote rol.

Wat is er het meest belangrijk bij een restaurant? De keuken. Het is duidelijk dat de keuken een dominante plek op de website hoort te krijgen. Er is gekozen voor beeld in de header, na het reserveren en in het stukje 'gastmaal's visie'.

Branding

Gastmaal branding

Gastmaal heeft een bekende huisstijl die mensen herkennen. De webshop moest logischerwijs ook in deze huisstijl gemaakt worden. Het font, de stijl en beeldgebruik, daar kun je zeker lijn in zien met de andere websites.

Webdesign

gastmaal screenshot 1
gastmaal screenshot 2
gastmaal screenshot 3

Opgeleverde website

Op de website kun je gemakkelijk reserveren door middel van de Resengo plugin. Voer een datum, tijd en aantal personen in en je kunt zo aan tafel schuiven! Als je een Resengo profiel hebt kun je punten sparen, een leuke bijkomstigheid.

gastmaal desktopversie

Website

Reserveren

De Keuken Van Gastmaal heeft een strakke, heldere website. Je kunt er eigenlijk alles op doen wat nodig is bij een restaurant. Reserveren, het menu bekijken, een impressie krijgen en nieuws bekijken. Een goede website voor een restaurant.

Bekijk ook deze projecten