Violet88 Bel direct   030 227 14 29phone icon

G3 Medical

Groothandel in medische instrumenten en artikelen

Projectleden
Loraine Birsak
Martin Doornekamp
Jeroen Pielage

Introductie van het project

Een online catalogus welke gekoppeld is met een AFAS CRM. Dat was de grote wens voor G3 Medical. De huidige website voldeed helaas niet meer aan de eisen en was erg achterhaald. Het gloednieuwe pand in Houten verdiende een website met fraaie introductievideo en een goed gekoppelde dynamische database!

Vraag van de klant

Ontzorgen

G3 Medical had de wens om haar eigen catalogus online zichtbaar te maken voor de bezoeker als wel voor intern gebruik. De database met artikelen wordt ingeladen via AFAS software CRM.

Branding

Logo is leidend

Het kleurenpallet van het logo is terug te zien in het algehele ontwerp van de site. 

Webdesign

g3medical screenshot 1
g3medical screenshot 3
g3 medical 3 v2

Filter op diverse categorie├źn

G3 Medical is een groothandel in diverse medische instrumenten. De filtermogelijkheid is van groot belang voor het selectieproces.

desktop g3

Website

Catalogus

De website toont het gehele assortiment. Werknemer en klant gebruik de online catalogus om producten te vinden en aan te vragen.

API koppelingen

AFAS

Alle informatie op de website komt uit AFAS, producten, filters, images, et cetera. In feite wordt de content via het CRM gemanaged en naar de website gepushed. De koppeling is tevens schaalbaar opgebouwd, het toevoegen van nieuwe elementen is relatief gemakkelijk.

Bekijk ook deze projecten