Violet88 Bel direct   030 227 14 29phone icon
Diensten: Webdesign Website SEA SEO

Groenendijk Bedrijfskleding

biedt full-service dienstverlening.

Projectleden
Vidar Smits
Jeroen Pielage
Yannick Ribbers
Bas van Vliet
Steven Volders

Introductie van het project

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat erg hoog in het vaandel bij Groenendijk Bedrijfskleding. Om het duurzaamste bedrijf te mogen zijn binnen hun bedrijfstak moet je consessies maken en voldoen aan bepaalde normen. De website is compleet vernieuwd en heeft een geheel nieuwe structuur welke past bij de visie van Groenendijk Bedrijfskleding. 

Genomineerd, stem op deze website

Vraag van de klant

Een nieuw circulair bedrijfspand, een nieuw gezicht

Groenendijk is dé totaalleverancier met oog voor duurzaamheid en circulariteit. Ons doel is om jouw te ontzorgen van A tot Z, hiervoor bieden we tal van mogelijkheden zodat jij het proces rondom bedrijfskleding helemaal naar wens in kunt richten.

Webdesign

groenendijk edit3 v2
groenendijk edit2
groenendijk edit4 v2

De 'knoop' als uitgangspunt

De oranje draad door de website bestaat uit de huisstijlkleuren en de knoop. Het beeldmerk van de knoop is subtiel doch groots aanwezig op elke mogelijk uiting.

groenendijk4

Website

Onderverdeeld in branches

De bakermat van de nieuwe website bestaat uit 8 branches. vanuit deze pagina's is de structuur van de rest van de website bepaald. Welke services horen hierbij en welke referenties en passen goed binnen deze branche. Een van de uitgangspunten van Groenendijk is om toonaangevende bedrijven te enthousiasmeren met hun duurzame manier van werken en transparante manier van communiceren. 

 

 

groenendijk logo v2

Zoekmachine adverteren (SEA)

Slimme targeting

Voor Groenendijk beheren wij ook de zoekmachine adverteren (SEA) campagnes via Google Ads en Bing Ads. Om ervoor te zorgen dat de juiste potentiële klanten deze advertenties zien, wordt er gebruik gemaakt van slimme targeting, die per branche verschilt - zo wordt het advertentie budget optimaal besteed.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO-vriendelijk

De website is zoekmachine vriendelijk opgeleverd, met slimme interne links. Daarnaast is de website erg snel, doordat de juiste dingen op het goede moment wordt ingeladen.

Ook is het makkelijk gemaakt om nieuwe content aan te maken, zodat het eenvoudig is om pagina's aan te passen of nieuwe blogs te schrijven. Zo kunnen we blijven optimaliseren op SEO gebied.

Bekijk ook deze projecten