Groenendijk Bedrijfskleding is sinds 1997 totaalleverancier van bedrijfskleding, bedrijfsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen in de gehele Benelux.

Projectleden

user

Bas van Vliet

user

Yannick Ribbers

user

Steven Volders

user

Vidar Smits

Groenendijk is dé totaalleverancier met oog voor duurzaamheid en circulariteit. Hun doel is om de klant te ontzorgen van A tot Z gestoken in design, functioneel en maatwerk bedrijfskleding.

groenendijk.svg

Een nieuw circulair bedrijfspand, een nieuw gezicht

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat erg hoog in het vaandel bij Groenendijk Bedrijfskleding. Om het duurzaamste bedrijf te mogen zijn binnen hun bedrijfstak moet je consessies maken en voldoen aan bepaalde normen. De website is compleet vernieuwd en heeft een geheel nieuwe structuur welke past bij de visie van Groenendijk Bedrijfskleding. 

Branches

De bakermat van de nieuwe website bestaat uit 8 branches. vanuit deze pagina's is de structuur van de rest van de website bepaald. Welke services horen hierbij en welke referenties en passen goed binnen deze branche. Een van de uitgangspunten van Groenendijk is om toonaangevende bedrijven te enthousiasmeren met hun duurzame manier van werken en transparante manier van communiceren. 

Slimme targeting

Voor Groenendijk beheren wij ook de zoekmachine adverteren (SEA) campagnes via Google Ads en Bing Ads. Om ervoor te zorgen dat de juiste potentiële klanten deze advertenties zien, wordt er gebruik gemaakt van slimme targeting, die per branche verschilt - zo wordt het advertentie budget optimaal besteed.

SEO-vriendelijk

De website is zoekmachine vriendelijk opgeleverd, met slimme interne links. Daarnaast is de website erg snel, doordat de juiste dingen op het goede moment wordt ingeladen.

Ook is het makkelijk gemaakt om nieuwe content aan te maken, zodat het eenvoudig is om pagina's aan te passen of nieuwe blogs te schrijven. Zo kunnen we blijven optimaliseren op SEO gebied.

logo_kunst.svg
bbb-logo.svg
avdr-logo.svg
aqua-logo.svg
f-1-race-v2.svg
nli-logo.svg
outtv-logo.svg
utrecht-logo.svg
race-logo.svg