Violet88 Bel direct   030 227 14 29phone icon

Hydewa Benelux

ontwikkelt hygiënische wand- en plafondsystemen voor diverse toepassingsgebieden.

Website
Projectleden
Jeroen Pielage
Martin Doornekamp
Yannick Ribbers

Introductie van het project

De website wordt voornamelijk gebruikt als leadgenerator. Het doel is om zo veel mogelijk monster en offerte aanvragen te krijgen. De toepassingpagina's zorgen voor organisch zoekverkeer.

Vraag van de klant

Van Cleanbord naar Hydewa

Cleanbord systems werd overgenomen door het Duitse Hydewa. De oude website kwam vanzelfsprekend niet overeen met de huisstijl van Hydewa. We hebben de website qua content intact gelaten en in een nieuw jasjes gestoken.

Hydewa heeft eigenlijk maar één product wat voor meerdere doeleinden wordt gebruikt, Glasbord. Er zijn echter verschillende toepassingen voor (bakkerijen, cleanrooms, horeca) et cetera. Daarnaast wordt het product gebruikt voor plafonds, voorzetwanden, scheidingswanden en platen. Het is van belang om dit duidelijk gepresenteerd te hebben bij nieuwe bezoekers.

Branding

Hydewa rood

De kleuren die terugkomen op de website zijn zwart, wit en rood. Een sterke combinatie waarin je gemakkelijk kan accentueren door de opvallende kleur rood. 

Hydewa heeft een mooie, strakke website opgeleverd gekregen. De website is in een nieuwe huisstijl gegoten en heeft een zakelijke uitstraling, exact wat Hydewa zocht.

Webdesign

hydewa screenshot 1
hydewa screenshot 2
hydewa screenshot 3

Monsteraanvraag

Een simpele manier om meer uit je website te halen: een kleine conversie toevoegen. Bij Hydewa is dit de monster aanvraag. Voor geïnteresseerde een makkelijke manier om iets van het product te zien, voor Hydewa een makkelijke manier om contact te maken met potentiële klanten.

desktop hydewa 1

Website

Gericht op conversie

Het maken van een afspraak, het aanvragen van een monsteraanvraag en het downloaden van de laatste brochure. Alles staat bij Hydewa Benelux in het teken van leads en potentiële (nieuwe) klanten. Het systeem is voor de gebruikers van Hydewa relatief eenvoudig te beheren. Producten kunnen gekoppeld worden aan een bepaalde toepassing. 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Een nieuw domein

Voor Hydewa zijn we momenteel op 3 gebieden aan het ondersteunen: SEO-onderzoek, content en outreach. Het hydewa domein is nieuw maar door een goede URL migratie is het oude domein (cleanbord.nl) moeiteloos doorgezet. Het domein wordt langzamerhand steeds sterker waardoor de nieuwe content ook gemakkelijk ranked.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Google Ads

Ook beheren we een Google ads campagne voor Hydewa. De campagne bestaat uit 2 subcampagnes, 1 voor een breed publiek waarin zoekwoorden zoals 'wand' of 'systeemplafond' worden getarget. De andere subcampagne is een stuk gerichter en target zoekwoorden zoals 'haccp wanden horeca' of 'hygienische systeemplafond keuken'.

Bekijk ook deze projecten