Violet88 Bel direct   030 227 14 29phone icon

IJsblokjes.nl

IJskoud is hot

Projectleden
Loraine Birsak
Martin Doornekamp
Steven Volders

Introductie van het project

Schaalbare webshop waar de gebruiker op een eenvoudige manier ijsblokjes of crushed-ice kan bestellen. Via de 'snelle' winkelmand is het mogelijk om de oplage eenvoudig te vergroten. Verkooppunten voor het afhalen van ijsblokjes komen ook duidelijker naar voren. 

Vraag van de klant

Professionele geautomatiseerde webshop

De nieuwe webshop van IJsblokjes neemt een hoop administratief werk uit handen. Na het voltooien van een bestelling wordt er automatisch een PDF-factuur gegenereert en verzonden naar de klant. Deze factuur is gekoppeld met het eigen boekhoudssyteem van IJsblokjes.

Webdesign

ijsblokjes 3
ijsblokjes 2
ijsblokjes 4

API koppelingen

Mollie en Minox koppeling

Om IJsblokjes en Crushed-ice te kunnen bestellen hebben we gebruik gemaakt van een Mollie koppeling. Vanuit Mollie wordt er een ordernummer gekoppeld aan een op maat gemaakte factuur. Deze factuur is gekoppeld met het eigen boekhoudsysteem van IJsblokjes.nl. Gebruikers kunnen via een 'mijn account' functionaliteit altijd terugvallen op eerdere bestellingen.  

mollie logo 1

Webshop

Kies een voorkeursdag met aflevertijdstip

Om te kunnen bestellen zullen er eerst bezorgkosten moeten worden berekend op basis van een postcode. Na het invoeren hiervan kan men door naar de check-out pagina. Een bezorgdag met aflevertijdstip kan naar keuze worden ingevuld. Na betaling ontvangt de gebruiker een bevestiging van haar bestelling. Inloggen via het eigen account kan natuurlijk ook. 

bus

Bekijk ook deze projecten