Projectleden

VIOLET88 2023 BAS W 0497 WEB v2 Resampled

Bas van Vliet

VIOLET88 2023 STEVEN 0033 WEB

Steven Volders

VIOLET88 2023 SVEN W 0399 WEB

Sven Westerlaken

VIOLET88 2023 RHEIMER 0211 WEB

Rheimer van Dijk

Inlenersbeloning.com

De digitale oplossing voor een eerlijke beloning en een gelijk speelveld. #eerlijkheidloont

Logo-inlenersbeloning.svg

Alles wat je moet weten over de inlenersbeloning in één oplossing.

Inlenersbeloning.com zorgt voor de uitvraag en de verstrekking van de rechtens geldende beloning. De software is geheel conform wet en regelgeving ontwikkeld voor uitleners en inleners. Inleners kunnen een inlenersbeloning aanmaken door middel van het doorlopen van de portal. Als alle stappen doorlopen zijn kunnen zij een PDF document verstrekken aan gekoppelde uitleners. Middels versiebeheer blijven de gegevens gedurende vijf jaar voor beide partijen beschikbaar.

 

De software bevat het toevoegen van meerdere bedrijven als organisatie. Een CAO database met beschikbare informatie voor het gemakkelijk opstellen van een inlenersbeloning. API koppelingen; onder andere met Mollie, maar ook een eigen API om data beschikbaar te stellen voor andere organisaties.

kvk

Kamer van Koophandel

Ophalen bedrijfsinformatie vanuit de bron van het Handelsregister

Logo Signhost com

Signhost

Digitaal ondertekenen

image2vector 5

Mollie

Payment Service Provider

logo green

Teamleader CRM

Work management software

Van oud naar nieuw

Het oude inlenersbeloning.com systeem was weliswaar geschreven in hetzelfde framework waar wij mee werken (Silverstripe), echter was deze sterk verouderd. Wij hebben het platform vernieuwd en nieuwe functies toegevoegd. Zo is het abonnementengedeelte vernieuwd, uitleners betalen nu op basis van omzet ipv een vast bedrag. Een organisatie kan meerdere BV's toevoegen, de API's zijn vernieuwd en er is een CAO database opgezet. In dit proces is de nieuwe versie van PHP gebruikt zijn er nieuwe programmeertalen zoals VUE toegevoegd. Daarnaast is oude data gemigreerd naar een nieuwe, verbeterde database structuur.

Schaalbare, maatwerk software

De software die wij ontwikkeld hebben is web based en uitbreidbaar. Ook kunnen wij door middel van zelf ontwikkelde API's data aanbieden aan andere diensten. Zo genereert het systeem data maar kan het ook data verspreiden. Doordat wij nieuwe technieken gebruikt hebben is het systeem bijtijds, snel en uitbreidbaar. Elke week wordt er in sprints doorontwikkeld.

Auditing tools

Inlenersbeloning.com werkt met enorm veel data. Deze data dient continu gecheckt te worden of deze correct is en blijft. Hiervoor hebben we interne auditing tools gemaakt om lijsten te controleren bij verandering van wet- en regelgeving. Een voorbeeld is een check of de lonen per kwartaal boven het wettelijk minimum zitten.

API's

Signhost

Alvorens je een abonnement afsluit dien je een contract te tekenen. Dit gebeurt door middel van de techniek van Signhost. Via het applicatie wordt je verwezen naar een beveiligde omgeving van Signhost. Hier onderteken je een contract en deze wordt vervolgens naar de applicatie van Inlenersbeloning.com verzonden.

 

KVK

Om KVK informatie op te halen wordt er een API aangesproken. Deze haalt automatisch bedrijfsinformatie op, vervolgens kunnen gebruikers deze informatie in hun account verwerken.

 

Teamleader

Nieuwe registraties van bedrijven en gebruikers wordt automatisch naar Teamleader gestuurd. Teamleader is het CRM wat inlenersbeloning.com gebruikt. Door deze koppeling blijft hun CRM automatisch up-to-date. 

 

Mollie

Om een abonnement af te sluiten is er een koppeling gemaakt met betaalprovider Mollie. Via digitale handtekening of een iDeal betaling wordt er een mandaat afgegeven. Via dit mandaat kan er vervolgens elke week, maand of jaar een incasso verwerkt worden.

logo_kunst.svg
bbb-logo.svg
avdr-logo.svg
aqua-logo.svg
f-1-race-v2.svg
nli-logo.svg
outtv-logo.svg
utrecht-logo.svg
race-logo.svg