2023

Stap in de wereld van innovatie en creativiteit, waar pixels de baan opschieten en ideeën de snelheid van het licht bereiken.

Projectleden

VIOLET88 2023 YANNICK1 0243 WEB Resampled

Yannick Ribbers

VIOLET88 2023 STEVEN 0033 WEB

Steven Volders

VIOLET88 2023 VIDAR 0335 WEB Resampled

Vidar Smits

VIOLET88 2023 MICHAEL 0122 WEB

Michael de Graaf

Lelystad, Zwolle, Emsbueren en DRS

Vier sites voor het Kartcentrum zijn compleet vernieuwd. De reserveermodule Apex Timing is nog actueel en kan per type arrangement geactiveerd worden. Snelle animaties en flitsende content geven een toffe uitstraling!

kartcentrum_logo.svg

Functionaliteiten

Apex Timing

Kartcentrum Lelystad werkt al jaren met dit systeem. Reserveringen worden automatisch ingeboekt en via een dashboard op locatie kunnen de spelers en karts worden ingesteld. Via een iFrame kon de huidige module geïntegreerd worden in de nieuwe website.

Meertaligheid

De websites zijn in meerdere talen opgeleverd. Nederlands, Duits en Engels.

Functionaliteiten

Multi-site

In totaal zijn er vier sites die draaien binnen één CMS met unieke database. Lelystad, Zwolle, Emsbueren en DRS functioneren allen binnen hetzelfde systeem. De look and feel verschilt per vestiging. 

Online marketing

Targeting en content

Voor Kartcentrum Lelystad en Kartcentrum Zwolle hebben we de uitdaging aangenomen om hun digitale zichtbaarheid te vergroten en potentiële bezoekers te leiden naar een opwindende ervaring op de snelste outdoor kartbanen in de regio. 

 

Dat begon met een zoekwoordonderzoek, uitgevoerd om de specifieke behoeften en zoekpatronen van potentiële bezoekers in en rond Lelystad en Zwolle te begrijpen. Daar deden wij de ontdekking dat een aanzienlijk aantal mensen zochten naar een kartbaan in dorpen of steden waar nog geen (outdoor) kartbaan is. 

 

Met deze inzichten hebben we een op maat gemaakte strategie ontwikkeld, waarbij we voor elke locatie afzonderlijke, informatieve landingspagina’s hebben gecreëerd. Deze pagina's zijn ontworpen om de bezoekers te informeren over de nabijheid van de snelste outdoor kartbaan in Lelystad of Zwolle!

 

Een andere unieke feature van een outdoor kartbaan is dat de weersomstandigheden kunnen veranderen. Omdat karten in de regen nog uitdagender is, kunnen we de biedingen op een zoekwoord verhogen als het bijvoorbeeld regent. Slimme targeting dus!

logo_kunst.svg
bbb-logo.svg
avdr-logo.svg
aqua-logo.svg
f-1-race-v2.svg
nli-logo.svg
outtv-logo.svg
utrecht-logo.svg
race-logo.svg