Violet88 Bel direct   030 227 14 29phone icon

Koninklijke NLingenieurs

is de Nederlandse branchevereniging van advies-, management- en ingenieursbureaus

Projectleden
Jeroen Pielage
Martin Doornekamp

Introductie van het project

De Koninklijke NLingenieurs hadden een 'oude' WordPress website welke niet meer voldeed aan de laatste ontwikkelingen. In verband met het 100 jarig bestaan van de branchevereniging was de wens een nieuwe website met een koppeling naar de ledenomgeving. 

Vraag van de klant

Logische structuur

De nieuwe website moet een bron aan informatie worden op basis van gesorteerde programma's en dwarsthema's. Leden en haar projecten worden gekoppeld via Galleo.co. De website wordt gevormd door schitterende projecten met elk hun eigen expertise.

Branding

Redesign 3.0

Qua look and feel en uitstraling is de website werkelijk 180 graden gedraaid. Op basis van het nieuwe logo (ter ere van het 100 jarig bestaan) is de stijl ontwikkeld. Zo heeft elk thema en programma een unieke kleurcode met bijbehorend icoon. Het nieuwe logo heeft een imposant lijnenspel dat door is getrokken in de website. 

Webdesign

nlingenieurs screenshot 2
nlingenieurs screenshot 3
nlingenieurs screenshot 1

Uniek beeldmateriaal

De beeldbank van de Koninklijke NLingenieurs is uitgebreid en kent een eigen stijl. Zwart-wit foto's wisselen elkaar af met mooie gekleurde exemplaren.

desktop nling

Website

Gekoppelde projecten & leden

De website van NLingenieurs heeft aardig wat body door de gekoppelde projecten en leden via Galleo.co. De content is zo dynamisch en wordt enkel ingeladen via het Galleo platform. Leden hebben eigen projecten die weer gesegmenteerd zijn in verschillende expertises. 

Bekijk ook deze projecten