Violet88 Bel direct   030 227 14 29phone icon

Nimo

Specialisme is een keuze

Website
Projectleden
Martin Doornekamp

Introductie van het project

Voor Nimo waren twee punten erg belangrijk: automatisering (d.m.v. de koppeling) en professionalisering. Professionaliteit wordt uitgestraald door kleurgebruik, beeldgebruik en functionaliteiten op de website.

Nimo wilde in onze ogen een website 3.0, met andere woorden een website waar nét iets meer technische uitdaging in zit. Voor onze programmeurs uiteraard een leuk project. De koppeling met Perfectview en Edudex is puur maatwerk.

Vraag van de klant

CRM koppeling

Nimo wilde een website met een koppeling naar het Perfectview en Edudex CRM. De oude website was nodig aan vervanging toe en voldeed niet aan de huidige webstandaarden.

De CRM koppeling zie je als gebruiker niet, aan de achterkant zie je wel wat hij doet. Als een gebruiker zich aanmeldt voor een bepaalde training wordt de informatie automatisch Perfectview en Edudex gezet. Op deze manier hoeft er geen data meer handmatig overgezet te worden.

Branding

Strak & Zakelijk

Qua uitstraling wilde Nimo er zakelijk en strak uit zien. Er is gekozen voor een witte achtergrond met elementen in verschillende kleuren (oranje, turquoise en paars). Door het gebruik van witruimtes kun je als bezoeker gemakkelijk navigeren.

Webdesign

nimo screenshot 1
nimo screenshot 2
nimo screenshot 3

Professionele uitstraling

Beeldmateriaal is naast kleurgebruik ontzettend belangrijk. Het kan een website echt maken of breken. Samen met Nimo zijn er knopen doorgehakt welke afbeeldingen waar op de website komen te staan. De teampagina knalt er uit door het inzetten van mooie profielfoto's.

desktop nimo 1

Website

Kennisbank

Dit onderdeel is nog in ontwikkeling, maar er komt spoedig een interne kennisbank voor Nimo voor het waarborgen van verschillende cases en artikelen. Wordt vervolgd!

API koppelingen

Perfectview & Springest

De website van Nimo is gekoppeld met 2 systemen. Perfectview voor het versturen van form data. Springest voor het tonen van het training aanbod.

Bekijk ook deze projecten