Violet88 Bel direct   030 227 14 29phone icon

OUTtv

Lifestyletelevisiezender voor de gay- en open-minded

Website
Projectleden
Vidar Smits
Martin Doornekamp
Loraine Birsak
Bas van Vliet

Introductie van het project

OUTtv is een gay- en lifestyle televisiezender met internationale allure. LHBTI films, series, programma's en documentaires worden aan de man gebracht via een eigen app. De website krijgt een grondige metamorphose qua look and feel en zal gekoppelde EPG data krijgen voor de actuele tvgids. 

Vraag van de klant

Complete metamorphose

Vanwege het 10 jarig jubileum van OUTtv wilde zij een compleet nieuwe website met gekoppelde EPG data.

Branding

Nieuwe look

De primaire kleuren voor OUTtv zijn gebleven, er is alleen geschaafd in het gebruik hiervan. OUTtv wilde juist geen overdreven kleurenbom met regenboog glitters. De paarse tint is gebruikt voor de reguliere website, en de groene tint is juist weer gebruikt voor het verkoopkanaal. Zo is er onderscheid tussen de verschillende onderwerpen. 

Webdesign

outtv1
outtv2
outtv3

Design volgens de laatste trends

Het grafische ontwerp maakt gebruik van de laatste webdesign trends van anno 2019. Afgeronde elementen wisselen elkaar af met subtiele 'dropshadow' blokken. De website is opgedeeld in twee kleuren. Paars voor de reguliere homepage van OUTtv en groen voor de PRO versie.

desktop outtv logo

API koppelingen

Koppeling met EPG gids

Er is een koppeling met de tv-gids van OUTtv voor het weergeven van de programma's en documentaires. 

Website

Meertaligheid

OUTtv heeft een website die in meerdere talen is opgeleverd. Zo is er ook een versie beschikbaar in het Herbreeuws. Alle content is hier compleet gespiegeld en zinnen worden andersom gelezen. Een leuke uitdaging voor afdeling development!

Bekijk ook deze projecten