OUTtv is een gay- en lifestyle televisiezender met internationale allure. LHBTI films, series, programma's en documentaires worden aan de man gebracht via een eigen app.

Projectleden

VIOLET88 2023 BAS W 0497 WEB v2 Resampled

Bas van Vliet

VIOLET88 2023 LORRAINE 0632 WEB Resampled

Loraine Birsak

VIOLET88 2023 VIDAR 0335 WEB Resampled

Vidar Smits

Bij OUTtv kun je exclusief genieten van hit-series zoals: RuPaul’s Drag Race, Looking, Fire Island, Finding Prince Charming, Shade Queens of NYC, Cucumber & Banana, Queer as Folk, Hot in Cleveland, Vicious, Lipservice en Drag Race Thailand.

outtv.svg

Nieuwe look

De primaire kleuren voor OUTtv zijn gebleven, er is alleen geschaafd in het gebruik hiervan. OUTtv wilde juist geen overdreven kleurenbom met regenboog glitters. De paarse tint is gebruikt voor de reguliere website, en de groene tint is juist weer gebruikt voor het verkoopkanaal. Zo is er onderscheid tussen de verschillende onderwerpen. 

Design volgens de laatste trends

Het grafische ontwerp maakt gebruik van de laatste webdesign trends. Afgeronde elementen wisselen elkaar af met subtiele 'dropshadow' blokken. De website is opgedeeld in twee kleuren. Paars voor de reguliere homepage van OUTtv en groen voor de PRO versie.

Koppeling met EPG gids

Er is een koppeling met de tv-gids van OUTtv voor het weergeven van de programma's en documentaires.

Meertaligheid

OUTtv heeft een website die in meerdere talen is opgeleverd. Zo is er ook een versie beschikbaar in het Herbreeuws. Alle content is hier compleet gespiegeld en zinnen worden andersom gelezen. Een leuke uitdaging voor afdeling development!

logo_kunst.svg
bbb-logo.svg
avdr-logo.svg
aqua-logo.svg
f-1-race-v2.svg
nli-logo.svg
outtv-logo.svg
utrecht-logo.svg
race-logo.svg