Racesquare biedt een virtuele ervaring die zo dicht mogelijk bij die van een Formule 1-coureur in de buurt komt, maar tegelijkertijd geen race of game ervaring vereist.

Projectleden

VIOLET88 2023 STEVEN 0033 WEB

Steven Volders

VIOLET88 2023 LORRAINE 0632 WEB Resampled

Loraine Birsak

VIOLET88 2023 VIDAR 0335 WEB Resampled

Vidar Smits

Brand Identity

Het Racesquare logo kan gecombineerd worden met een locatie. De letter 'R' kan gebruikt worden als extra beeldmerk of element. Het font die voor de locatie wordt gebruikt is ‘Arboria’ in Black.

rq-circuit-zandvoort-2021-centered-wit.svg

UX is king

Grote vormen en duidelijke knoppen zorgen voor een fijne usability. Binnen een paar stappen bestel jij een ticket of switch je snel van locatie.

Multi inzetbaar

De website bevat meertaligheid en leent zich uitstekend voor het aanmaken van nieuwe locaties. Racesquare kan doormiddel van 'elemental blocks' webpagina's zelf opmaken en stylen.

Custommade font

Naast het volledige logo, is het mogelijk om het beeldmerk (de karakteristieke ‘R”) te gebruiken. Deze kan in de kleuren van Racesquare, op zowel een zwarte, als een witte achtergrond gebruikt worden. Indien mogelijk: de schaduw zichtbaar houden. Het beeldmerk is bijv. ideaal voor het subtiel watermerken van beeldmateriaal of drukwerk.