Violet88 Bel direct   030 227 14 29phone icon

Racesquare

Racesquare

Projectleden
Vidar Smits
Loraine Birsak
Patrick Verberkmoes
Steven Volders
Martin Doornekamp

Introductie van het project

Racesquare biedt een virtuele ervaring die zo dicht mogelijk bij die van een Formule 1-coureur in de buurt komt, maar tegelijkertijd geen race of game ervaring vereist. 

Vraag van de klant

Race experience voor iedereen!

CM.com Circuit Zandvoort is het flagship voor Racesquare. Op korte termijn openen er meerdere vestigingen zich in binnen- en buitenland. Aan ons de taak om de ervaring die je krijgt in je stoeltje door te trekken naar het online gedeelte. Binnenkort met geavanceerd ticketing systeem!

Logo

Brand Identity

Het Racesquare logo kan gecombineerd worden met een locatie. De letter 'R' kan gebruikt worden als extra beeldmerk of element. Het font die voor de locatie wordt gebruikt is ‘Arboria’ in Black.

RQ 2021left zwart

Branding

Custommade font

Naast het volledige logo, is het mogelijk om het beeldmerk (de karakteristieke ‘R”) te gebruiken. Deze kan in de kleuren van Racesquare, op zowel een zwarte, als een witte achtergrond gebruikt worden. Indien mogelijk: de schaduw zichtbaar houden. Het beeldmerk is bijv. ideaal voor het subtiel watermerken van beeldmateriaal of drukwerk. 

Schermafbeelding 2021 08 04 om 13.13.12

Webdesign

raceklassen
home
raceklasse detail 1

UX is king

Grote vormen en duidelijke knoppen zorgen voor een fijne usability. Binnen een paar stappen bestel jij een ticket of switch je snel van locatie.

Racesquare CoverSMALL v2

Website

Multi inzetbaar

De website bevat meertaligheid en leent zich uitstekend voor het aanmaken van nieuwe locaties. Racesquare kan doormiddel van 'elemental blocks' webpagina's zelf opmaken en stylen. 

Bekijk ook deze projecten