Violet88 Bel direct   030 227 14 29phone icon

Stichting OpMaat

De specialist in verkoopoplossingen

Website
Projectleden
Vidar Smits
Jeroen Pielage
Loraine Birsak

Introductie van het project

De insteek van een nieuwe website is nadrukkelijker naar voren brengen waar OpMaat voor staat en wat je er als zakelijke klant of particulier kan vinden. 

Vraag van de klant

Een website die goed bij onze organisatie past

Starters kunnen via OpMaat gemakkelijker een woning kopen. De nieuwe website moet een verlengstuk zijn van ons credo.

Branding

Re-branding

Voor Stichting Opmaat zijn een aantal peilers gewijzigd binnen de huisstijl. Het logo en de iconen van de hoofddiensten zijn hetzelfde gebleven, maar de complete huisstijl heeft een boost gekregen. Veel witelementen met subtiele schaduwen en eigen fotografie zijn toegevoegd binnen het nieuwe design. Opmaat heeft weer een website die er de komende jaren tegenaan kan! 

Webdesign

Opmaat 2
Opmaat 4
Opmaat 3

Fotografie

De beeldbank is goed uitgebreid met een aantal fotoshoots.

OPMAAT 1 web

API koppelingen

Koppeling Microsft Dynamics

De pagina 'Wie biedt aan' op de website van OpMaat is gekoppeld vanuit Microsoft Dynamics. Zo is in een oogopslag te zien welke organisaties bepaalde diensten aanbieden.  

Website

Splitsing binnen het CMS

De back-end van Stichting OpMaat is verdeeld onder twee verschillende peilers, Zakelijk en Particulier. De hele website is nauw met elkaar verbonden waardoor je als bezoeker relatief snel op je doel uitkomt.  

Irene Dijsselbloem

/ Communicatieadviseur

Wij zijn heel blij met Violet88. De medewerkers zijn makkelijk bereikbaar en denken graag met je mee. Of het nu over de vormgeving of usability van de website gaat of over online marketing, we krijgen altijd goede adviezen en tips. En ook als er een keer iets niet werkt of als je er zelf niet uitkomt, reageren ze snel en volgt een duidelijke uitleg.

Bekijk ook deze projecten