Violet88 Bel direct   030 227 14 29phone icon

The Official F1® Racing Centre

The Official F1® Racing Centre

Projectleden
Vidar Smits
Martin Doornekamp
Loraine Birsak
Jeroen Pielage
Steven Volders

Introductie van het project

Officiële partner F1®

Als partner van de Formule 1 biedt Racing Centre jou de kans om met de officiële F1-game van Codemasters, een echte Grand Prix™ te ervaren met alle teams en circuits van het Formule 1-kampioenschap. Stap in één van de geavanceerde race-simulatoren en word de nieuwe virtuele F1 kampioen! Wij hebben de website ontworpen en ontwikkeld, het reserveringssysteem hebben wij ontworpen.

Vraag van de klant

Een website, volledig in de stijl van Formula 1

F1® hanteert een zeer strikte huisstijl. De website moest 100% aansluiten op het brandbook. Voor de ontwerpers een zegen maar ook een vloek. De website is volledig geoptimaliseerd, gebruiksvriendelijk en schaalbaar.

Webdesign

f1racingcentre design1
f1racingcentre design3
f1racingcentre design2

Kenmerkende stijl van F1®

Rood, wit en het herkenbare Formula 1 font, het valt direct op voor iedereen. Onze ontwerpers kregen een flink set aan regels om zich aan te houden. Echter is het resultaat er ook naar: in één blik duidelijk welk merk het is, F1®.

desktop f1racingcentre logo

Website

Website conform 2020 standaarden

De website is volledig geoptimaliseerd en scoort zodoende hoog in speed tests. Snelheid en gebruiksgemak gaan hand in hand met elkaar.

API koppelingen

F1® nieuws

Een kleine feature, maar erg handig voor website management: het F1® nieuws wordt automatisch van de officiële website gehaald door middel van een koppeling.

Web Analytics

Google Analytics

Het tracking deel hebben wij ook onder handen genomen. Het aanmaken van filters, views en doelen in Analytics. De pixels worden pas geplaatst als een bezoeker akkoord gaat met het cookie beleid.

Bekijk ook deze projecten