2023

Dit slimme platform is ontworpen om het beheren van teamleden, externe contacten, projecten, apparatuurreserveringen gemakkelijker te maken voor de medewerkers en studenten van de Universiteit Utrecht

Projectleden

VIOLET88 2023 STEVEN 0033 WEB

Steven Volders

VIOLET88 2023 VIDAR 0335 WEB Resampled

Vidar Smits

VIOLET88 2023 NICK 0054 WEB

Nick Lier

Ontdek Het Nieuwe Fort Hoofddijk Dashboard

Dit project is ontworpen met als doel de operationele efficiëntie en gebruikerservaring te verbeteren voor het Paleomagnetisch Laboratorium, gehuisvest in het historische Fort Hoofddijk, gelegen in de Botanische Tuinen van de Universiteit Utrecht.

UU_logo_2021_NL_WIT-1.png

Functionaliteiten

Vakmanschap tot leven gebracht

Het Fort Hoofddijk Dashboard is een veelzijdige webapplicatie die verschillende functies integreert om de dagelijkse activiteiten van het laboratorium en de onderzoekers te optimaliseren. Hier zijn enkele belangrijke ontwerpkeuzes die hebben bijgedragen aan de functionaliteit van het dashboard:

Reserveren

Unieke agenda

Het platform is enkel voor intern gebruik. Er zijn verschillende gebruikers actief binnen het platform. Doormiddel van een unieke agenda per apparaat is het mogelijk een reservering te maken. 

Achievements en papers

Gebruikers mogen hun eigen gepubliceerde werk in de vorm van papers en achievements publiceren op de website. Elke gebruiker met een bepaalde licentie heeft zo zijn eigen unieke profielpagina met getoond materiaal.

logo_kunst.svg
bbb-logo.svg
avdr-logo.svg
aqua-logo.svg
f-1-race-v2.svg
nli-logo.svg
outtv-logo.svg
utrecht-logo.svg
race-logo.svg