Violet88 Bel direct   030 227 14 29phone icon

Utrecht University

Faculteit Geowetenschappen

Website
-
Projectleden
Vidar Smits
Jeroen Pielage

Introductie van het project

Planningsmodule met tal van opties als het verwerken van publicaties, het rapporteren van projecten, actuele status checken voor reserveringen van apparatuur. Een kleine greep uit het arsenaal van de mogelijkheden die de webtool voor de Utrechtse Universiteit biedt. 

Vraag van de klant

Interactieve webtool voor een betere administratieve structuur voor Faculteit Geowetenschappen

Orde scheppen in de chaos! Een centraal centrum creƫren zodat studenten, docenten van elkaar weten welke apparaat beschikbaar is. Daarnaast zit er een 'kleine' website aan de front-end gekoppeld. Het vernuft zit het voornamelijk in het systeem welke rust achter een afgeschermd gedeelte.

Branding

Conform Utrecht University

De huisstijl van de Universiteit van Utrecht is gehanteerd voor de look and feel van de website + webtool. Met name het kleurenpallet van antraciet in combinatie met geel komt naar goed naar voren. 

Webdesign

Equipment fort uu
Equipment hours fort uu
Equipment lab cryo fort uu

Administratie systeem

Medewerkers worden individueel uitgelicht met een eigen profiel, gekoppeld aan publicaties en eigen projecten.

Group 4

Website

Informatie aanbieden

De website is relatief klein en kent enkel annoucements en agenda-items die voor het grote publiek toegankelijk zijn. Een login is voor de medewerkers van de faculteit Geowetenschappen noodzakelijk om toegang te krijgen tot de afgeschermde data.

(Progressive) Webapplicatie

Meer dan een website

Achter het publieke deel van de website zit een administratie systeem. Voorheen werden alle administratieve processen in sheets bijgehouden. Dit is vanaf nu verleden tijd. Alle keuzes en waardes die voorheen handmatig in sheets werden gezet, zijn nu vervangen door database items, waardoor alles ook veel minder foutgevoelig is.

Bekijk ook deze projecten