Eclipse Ballooning

Eclipse Ballooning

Vraag van de klant

Eclipse Ballooning is een bedrijf dat ballonvaarten verzorgd. Voor Eclipse was het belangrijk dat een nieuwe klant ook daadwerkelijk zijn aankoop kon doen op de website. We hebben om deze reden de website omgetoverd naar webshop met iDeal.

1. Essentie van de webshop

Vormgeving

Beeld is toonaangevend in het ontwerp van Eclipse Ballooning. Er is gekozen voor een grote header op de homepage, gevolgd door twee opties (Vip en open tickets). De webshop is vrij 'blokkerig' opgebouwd wat zorgt voor structuur en helderheid.

Uitstraling

De webshop van Eclipse Ballooning heeft een zeer cleane uitstraling. Focuspunten zijn logischerwijs de vaarten die aangeboden worden. Door het gebruik van witruimtes vallen de items met kleur extra op, ook geven de witruimtes rust in het ontwerp.

2. Winkelmand

iDeal

Het verzoek van Eclipse Ballooning was om een online betaalmodule in de webshop te bouwen. Met andere woorden; je kunt als bezoeker gelijk een vaart kopen. We hebben deze optie met behulp van WooCommerce gerealiseerd. Een bezoeker kan eenvoudig een vaart kopen via iDeal.

3. Meertaligheid

Na een tijdje wilde Eclipse Ballooning ook de webshop in het engels hebben. Doordat Wordpress legio aan plug-ins beschikbaar heeft konden wij hiervoor de WMPL plugin gebruiken. Het enige wat vergde was een deel instellen en styling.

Opgeleverde webshop

De webshop van Eclipse Ballooning is een steady webshop die goed werkt. De navigatie is makkelijk, het betalen ook en je kunt in een paar klikken in contact komen door middel van de chat. Wij zijn trots op het resultaat.