Gastmaal Traiteur

Vraag van de klant

Gastmaal Traiteur is een nieuw concept van Gastmaal. Vraag van de klant was of er een webshop ontwikkeld kon worden in de huidige stijl waarbij een bezoeker gemakkelijk gerechten kon bestellen.

Recensie van de klant

 

Selecteer hiernaast de gewenste weergave

desktop-traiteur.jpg
ipad-traiteur.jpg

Vormgeving

Afhalen & bezorgen

Het nieuwe concept bestaat uit afhalen en bezorgen. En wat is belangrijk bij het bestellen van eten? Dat je lekker gemaakt wordt. Door het gebruik van mooi beeld, een simpel bestelproces en alle informatie die nodig is, nodigt Gastmaal Traiteur uit om te bestellen.

Kleuren

Gastmaal heeft een bekende huisstijl die mensen herkennen. De webshop moest logischerwijs ook in deze huisstijl gemaakt worden. Het font, de stijl en beeldgebruik, daar kun je zeker lijn in zien met de andere websites.

Bestellen

Lekkere gerechten

Aan het bestelproces hangen een paar mitsen en maren, dit komt omdat je op verschillende tijden je gerecht kunt laten bezorgen. Dit betekent dus ook dat je op verschillende data hetzelfde gerecht kunt bestellen. Gecombineerd met een datum, tijd en aantal gerechten heeft een bezoeker veel mogelijkheden.

Catering

Naast het bestellen van gerechten kun je ook catering door Gastmaal laten verzorgen. De pagina heeft een uitgebreid menu, gecombineerd met beeld.

Opgeleverde webshop

De webshop van Gastmaal is niet uitermate spannend, echter is het lastiger dan het lijkt om een goed bestelproces uit te rollen. Een bezoeker moet makkelijk, snel en overzichtelijk een gerecht kunnen bestellen. Iets wat in onze optiek goed gelukt is.