Rep en Roer

Vraag van de klant

Rep en Roer had een Wordpress webshop die met behulp van een Visual Composer plug-in in elkaar geklikt was. Een prima oplossing voor de korte termijn, maar na verloop van tijd ontstonden er steeds meer problemen. Wij hebben een goed werkende, unieke webshop voor Rep en Roer gerealiseerd.

Recensie van de klant

Violet88 heeft een goede mix van talenten in huis om je website van a tot z te ontwikkelen. Niet alleen technisch is er alle kennis in huis maar visueel en creatief wordt er op hoog niveau gewerkt. En nog wel het belangrijkste: eindelijk hebben we een partij gevonden die helder communiceert en echt begrijpt wat we online willen bereiken!

Selecteer hiernaast de gewenste weergave

desktop.jpg
ipad-repenroer-1.jpg

Vormgeving

Figuren

Een leuke toevoeging op de website zijn de figuren die overal terug te vinden zijn. Harry Snotter vertelt je de USP's, de bodyguard houdt de reviews in de gaten.

Kleuren

De huisstijl kleuren van Rep en Roer zijn groen en roze, lastige kleuren om een ontwerp mee te maken. We hebben belangrijke elementen zoals knoppen in roze gemaakt en het groen in het menu terug laten komen. Deze kleuren gepaard met opvallende achtergrondkleuren zorgt voor een unieke look-and-feel.

Bestelformulieren

Gemakkelijk bestellen

Als je een musical wilt bestellen krijg je verschillende vragen voor je kiezen. Om de bestelproces gemakkelijker te maken voor de klant hebben we gekozen voor custom bestelformulieren. Je ziet pas een nieuwe vraag als je een bepaald antwoord hebt gegeven. Op deze manier krijgt een klant geen vragen die er niet toe doen.

Accounts

Als je een musical aanschaft heb je recht op downloads. Voorheen was dit geregeld met een pagina en een wachtwoord. De nieuwe webshop heeft een database voor accounts. Hier kan een klant: zijn/haar downloads bekijken, adressen wijzigen, kortingsbonnen bekijken, et cetera.

Opgeleverde webshop

Rep en Roer is uiteindelijk een geavanceerde webshop geworden. Aanvankelijk was het idee om de oude webshop te herbouwen, maar er kwamen steeds meer optimalisatie punten bij. Het project blijven wij samen met Rep en Roer door te ontwikkelen om de beste klantervaring te bieden. Wil je ook een WooCommerce webshop laten maken?