Abrona Ateliers

Vraag van de klant

Abrona Ateliers staat voor ontdekken, creëren en ontwikkelen. Je kunt er kunst lenen, relatiegeschenken kopen en vriend worden van Abrona. Op de website moet duidelijk zijn wat Abrona Ateliers doet, wie ze zijn en hoe ze het doen. 

Selecteer hiernaast de gewenste weergave

abrona-tiny.png
Abrona.jpg

Vormgeving

Video

Een afbeelding zegt meer dan 1000 woorden, een video zegt meer dan 1000 afbeeldingen. De homepagina heeft een video die zichzelf restart en zodoende niet stopt. Bekijk een paar seconden van de video en je weet direct wat Abrona Ateliers doet.

Style en kleur

De kleuren die gebruikt worden in de website van Abrona Ateliers springen er écht uit! Blauw, groen, rood en geel blijven op je netvlies branden. Deze kleuren samen zorgen voor een sterk kleurenpallet.

Abrona

Online visitekaartje

De website is een zogenaamde 'online visitekaartje'. Er wordt gepresenteerd wat Abrona Ateliers doet, waar ze voor staan en hoe je ze kunt helpen. De website heeft geen moeilijke functionaliteiten.

Instagram

De website heeft een Instagram feed waarbij foto's automatisch gepushed worden naar de homepage. Erg makkelijk: elke foto die je op Instagram plaatst hoef je niet meer op de website te plaatsen, dit wordt voor je gedaan.

Opgeleverde website

De website van Abrona is uniek door kleurgebruik, beeldmateriaal en door Abrona zelf. Een uniek concept, een unieke website. De video op de homepage geeft nèt dat ietsje meer. Wil je ook een professionele website laten maken?