AenF Partners

Vraag van de klant

AenF Partners wilde een website die fungeerde als 'online visitekaartje', oftewel een representatieve website die er zakelijk en professioneel uitziet.

Recensie van de klant

“Onze samenwerking met Violet88 hebben wij als zeer positief ervaren. De communicatie verliep soepel en informeel. Violet88 schakelt snel en wist onze wensen goed te vertalen in een mooi en passend design. Je merkt dat zij ervaring hebben in het bouwen en ontwerpen van websites.”

Selecteer hiernaast de gewenste weergave

aenf-projecten.jpg
aenf-ipad.jpg

Essentie

Zakelijk & Professioneel

Als uitgangspunt voor vormgeving werd zakelijk & professioneel aangereikt. Maar hoe doe je dat? Een kleine uitdaging voor onze ontwerpers. De kleur blauw in combinatie met oranje (voor het speelse element) en professionele foto's vormt een zakelijke uitstraling.

Online visitekaartje

Voor AenF Partners is de website geen marketingmiddel, het is een online visitekaartje om te laten wie ze zijn en wat ze doen. Dat wil zeggen een duidelijk presentatie van diensten, nieuws, referenties, team, over AenF en natuurlijk contact informatie. Sinds kort is de website ook in meerdere talen beschikbaar: engels en nederlands.

Tombstones

Referenties

AenF Partners had ook nog een ander verzoek: het behoud van 'tombstones'. Een manier om in de corporate finance wereld te tonen welke projecten afgehandeld zijn. Het plaatsen op de website is gemakkelijk: een foto van de tombstone uploaden en de optie om informatie toe te voegen.

Profielfoto's

Wat erg belangrijk is voor AenF Partners is de presentatie van het team. Onze huisfotograaf heeft profielfoto's gemaakt en deze worden getoond onder het menu item 'team'. Elke medewerker heeft foto's, zichtbaar wordend als je op diegene klikt.

Opgeleverde website

Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat. De website heeft een erg toonaangevende uitstraling mede door het beeld en kleurgebruik. Een project waar wij trots op zijn. 

De website van AenF Partners is gemaakt in Silverstripe. Wil je ook een Silverstripe website laten maken? Naast Silverstripe maken wij ook websites in Wordpress.