Alliantie Gezondheids vaardigheden

Vraag van de klant

Alliantie gezondheidsvaardigheden wenste een nieuwe website met een gemoderniseerde uitstraling. Hierbij speelde structuur een belangrijke rol. Dit komt door de grote hoeveelheid informatie die de website bevat. Alliantie wilde een gebruikersvriendelijke website waarbij het overbrengen van informatie een hoofdrol speelt.

Helaas, er is momenteel geen desktop weergave beschikbaar.

Helaas, er is momenteel geen mobiele weergave beschikbaar.

Vormgeving

Communicatie

Een goede gezondheid is belangrijk voor iedereen. Daarom is het noodzakelijk voor Alliantie om het thema gezondheidsvaardigheden binnen en buiten haar organisatie op de agenda te zetten. Het is voor hen relevant om helder en duidelijk te communiceren. Bezoekers moeten direct de benodigde informatie kunnen vinden.

Huisstijl

Door middel van een strakke en overzichtelijke vormgeving is de website zeer gebruikersvriendelijk. De kleuren van de website zijn blauw en wit, waardoor de website fris en professioneel oogt.

Iconen

Gebruiksvriendelijk

Voor het optimaliseren van de gebruikersvriendelijkheid van de website zijn er iconen toegevoegd. Op die manier worden de websitebezoekers nog beter geïnformeerd over de betreffende pagina’s. Door de iconen kunnen bezoekers makkelijker vinden waar zij naar op zoek zijn, omdat de paginatitels door middel van beelden versterkt zijn.

Kennisbank

De vorige website van Alliantie gezondheidsvaardigheden bevatte veel informatie wat voor bezoekers moeilijk te vinden was. Men kon niet goed bij de informatie komen waar zij naar op zoek waren. De website was niet responsive en de data kon beter gepresenteerd worden.

Data presentatie

De nieuwe website van Alliantie gezondheidsvaardigheden bevat een gebruikersvriendelijke kennisbank waar alle informatie eenvoudig kan worden opgezocht. Daarnaast is de kennisbank in verschillende categorieën opgedeeld.