Bij Johannes

Vraag van de klant

Bij Johannes is een atelier, winkel en café. Wij hebben samen met Blik grafisch ontwerp de website gemaakt. Blik zorgde voor het ontwerp, wij voor de technische realisatie.

Selecteer hiernaast de gewenste weergave

Bij-johannes-project.jpg
ipad-johannes.jpg

Bij-Johannes

Vormgeving

De website ziet er lekker fris uit door de gebruikte kleuren. Wit, geel en (donker)groen in combinatie met icoontjes zorgen voor een unieke uitstraling.

Ambachtelijk

Bij Johannes is een plek waar mensen met een licht verstandelijke beperking hun ei helemaal kwijt kunnen. De lekkerste koekjes van Zeist? Zelf gebakken! De tomaten op je broodje? Zelf gekweekt! Het servies? Zelf ontworpen en beschilderd!

Iconen

Sfeer

Zonder beeld oogde de website nogal leeg, daarom heeft elk 'blok' 1 á 2 iconen aan de zijkant. Het maakt de website speelser, voller en tevens een stuk leuker om naar te kijken!

Onepager

De website van Bij Johannes is een zogenoemde 'onepager', de naam verklapt het al, een website bestaande uit 1 pagina. Makkelijk voor de bezoeker: alle informatie kun je vinden door simpelweg te scrollen.

Opgeleverde website

De website van Bij Johannes is een simpele, strakke en eenvoudige website. Uniek in ons portfolio. De samenwerking met Blik Grafisch Ontwerp loopt al een tijdje zeer gesmeerd en zo kijken wij terug op een succesvol project. Wil je ook een grafisch ontwerp en/of een website laten bouwen?