Boekhout Vloeren

Vraag van de klant

Boekhout vloeren wilde een website die fungeerde als marketing middel. De voorgaande website was uitstekend vindbaar, de nieuwe website moest dit uiteraard ook worden.

Recensie van de klant

"De ondernemers van het bureau zijn geduldig en zeer meedenkend. Doordat zij met een relatief grote groep werken hebben zij alle specialismen in eigen beheer. Wanneer je van A tot Z geholpen wilt worden en hoge eisen hebt aan je eigen website, kan dit bureau zeker iets voor je betekenen.

Zeker een aanrader!!"

desktop-boekhout.jpg

Helaas, er is momenteel geen mobiele weergave beschikbaar.

Essentie van de website

Marketingmiddel

De website van Boekhout vloeren is een marketingmiddel pur sang. Het uiteindelijk doel is om zo veel mogelijk aanvragen te ontvangen. Elke pagina draagt ook bij aan dit doel, in het ontwerpproces is hier rekening mee gehouden. Transparantie en betrouwbaarheid zijn belangrijke pijlers.

Uitstraling

De website van Boekhout vloeren was sterk verouderd, om deze reden klopte ze bij ons aan. Zorg dat de website er als nieuw uitziet en zorg ervoor dat bezoekers de weg naar 'een aanvraag' gemakkelijk kunnen vinden.

Vindbaarheid

Overzetten van pagina's

De oude Boekhout vloeren website had zo'n 100 landingspagina's, iedere pagina was goed vindbaar. Het was voor Boekhout ontzettend belangrijk om deze vindbaarheid te behouden. Het overzetten moest handmatig gebeuren om er zeker van te zijn dat er geen fouten gemaakt werden.

Offerte-module

Om zoveel mogelijk offerte aanvragen te ontvangen hebben we het 'offerte aanvraag proces' vergemakkelijkt. De bezoeker krijgt nu een aantal keuzes en navigeert op deze wijze naar zijn/haar offerte.

Opgeleverde website

Wij zijn uiteraard tevreden met het eindresultaat. De vindbaarheid is behouden, het aanvragen van offertes is een stuk makkelijker en de website heeft een nieuwe professionele uitstraling.

De website van Boekthout is gemaakt in het Silverstripe CMS. Wil je ook een Silverstripe website laten maken? Wij maken overigens ook websites in Wordpress.