De Ruiter Makelaarshuis

Vraag van de klant

De Ruiter Makelaarshuis wilde een website met een koppeling naar hun eigen CRM systeem, Realworks. Naast een nieuwe vormgeving was het erg belangrijk dat deze koppeling gerealiseerd werd.

Recensie van de klant

"Wij zijn erg blij met de prachtige website die Violet88 voor ons gemaakt heeft! Ze denken out of the box, weten al je wensen te combineren, maar durven ook kritisch te zijn. De samenwerking met hun verloopt heel soepel en ook na de lancering van de website blijven zij nog zeer betrokken."

In 3 woorden: Creatief, vernieuwend, proactief.

Deliverables

Selecteer hiernaast de gewenste weergave

deruiterproject.jpg
deruiter-ipad.jpg

Essentie

Uitstraling

Wat is er het belangrijkst bij de verkoop van jouw huis? Beeld! Om deze reden is beeld en uitstraling ook erg belangrijk bij de website van een makelaar. We hebben gekozen voor mooie afbeeldingen die bij Amersfoort en Utrecht passen. 

Utrecht & Amersfoort

De Ruiter Makelaarshuis heeft een vestiging in Amersfoort en Utrecht. Omdat deze twee vestigingen gescheiden zijn, moest dit ook duidelijk worden op de website. Amersfoort en Utrecht zijn door menu items uit elkaar gehouden, als je er op klikt hebben ze beide een eigen stijl.

Realworks

CRM koppeling

De Realworks koppeling was het belangrijkst voor De Ruiter. Deze koppeling zorgt ervoor dat 'hun' huizen op Funda automatisch ook op eigen website geplaatst worden. Dit scheelt logischerwijs enorm veel tijd. Omdat er veel informatie over de koppeling beschikbaar was, konden we 'm vrij eenvoudig realiseren.

Funda

Voor De Ruiter was het belangrijk om minder afhankelijk te zijn van Funda. Funda, de grootste huizenwebsite van het land. De Ruiter wilde beter vindbaar worden en hun eigen website meer kunnen promoten onder hun klanten.

Opgeleverde website

Evenals elk ander project zijn wij trots op het eindresultaat. Een website met nét ietsje meer (door de koppeling) is ook een iets grotere uitdaging voor een programmeur. De website heeft een eigen stijl en werkt technisch zeer goed.

De website van De Ruiter is in Wordpress gemaakt. Wil je ook een Wordpress website laten maken? Naast Wordpress maken wij ook websites in Silverstripe.