E-Ville Media Group

Vraag van de klant

E-ville Media Group is een videoproductie agency. Belangrijk voor hen was dat video's goed vertoond konden worden op de website.

Selecteer hiernaast de gewenste weergave

evil.png
ipad-eville.jpg

Essentie

Portal

Naast de website moest er ook rekening gehouden worden met de ingang naar een portal waar alle websites van E-ville Media Group op staan. Na een korte brainstormsessie kwamen we erop uit dat dit mooi in het logo verwerkt kon worden. Vooralsnog een hidden treasure op de website van E-ville.

Dark & Bright

De website van E-ville Media Group heeft twee pijlers, Dark en Bright. Twee 'kanten' van werkgebieden waarin zij actief zijn. Het design straalt een en al Dark en Bright uit, dit gepaard met hun gemaakte videos, geeft een goed beeld van E-ville.

Showreels

Video

E-ville produceert videos. Wat is het belangrijkst op de website van E-ville? Je raadt het al, video. Aangezien video de laadtijd erg kan vertragen hebben we ervoor gekozen om videos te embedden. Door erop te klikken worden ze nu pas ingeladen.

Cinematographers

Iedere werknemer bij E-ville heeft zijn eigen stijl. Daarom is het ook erg belangrijk om hier onderscheid in te maken. Via het menu kun je navigeren naar 'directors' pagina's, deze geven een goed beeld van de desbetreffende director.

Opgeleverde website

E-ville is een van de mooiste websites die wij gemaakt hebben, puur omdat de website heel grafisch is. Alle elementen die je ziet ademen beeld en geluid uit. Wil je ook een professionele website laten maken?