Het Arsenaal

Het Arsenaal

Vraag van de klant

Het Arsenaal wilde een nieuwe website die aan de standaarden van web anno nu voldeed. Een Grand-Café moet mooi uit de verf komen, voor ons een uitdaging om dit voor elkaar te krijgen.

Deliverables

1. Vormgeving

Beeldgebruik

De items op de homepagina zijn vrij groot. De afbeeldingen die gebruikt worden in een item springen er goed uit en accentueren zo het desbetreffende onderwerp. Het is belangrijk om goed beeldmateriaal te kiezen, aangezien dit een item écht kan maken of breken.

Kleuren

Het design van Het Arsenaal ziet er vrij strak uit. Er is gekozen voor 2 items op de pagina om de rust te bewaren. Daarnaast zorgen de kleuren wit, grijs en donkergrijs voor veel overzicht.

3. Couverts

Door middel van de Couverts module kun je online reserveren voor lunch en diner. Couverts is een makkelijk te gebruiken systeem voor de bezoeker. Op deze wijze bied je de mogelijkheid om altijd en overal een afspraak in te plannen.

Opgeleverde website

De website van Het Arsenaal heeft bepaalde 'onepager' elementen die de website uniek maken. Zo kun je op de hoofdpagina alleen maar naar beneden scrollen. Het menu vanaf de linker kant maakt de website opvallend, maar tevens overzichtelijk.