Hydewa

Vraag van de klant

Cleanbord systems werd overgenomen door het Duitse Hydewa. De oude website kwam vanzelfsprekend niet overeen met de huisstijl van Hydewa. We hebben de website qua content intact gelaten en in een nieuw jasjes gestoken.

Selecteer hiernaast de gewenste weergave

desktop-hydewa.jpg
ipad-hydewa.jpg

Vormgeving

De website

De website wordt voornamelijk gebruikt als leadgenerator. Het doel is om zo veel mogelijk monster en offerte aanvragen te krijgen. De toepassingpagina's zorgen voor organisch zoekverkeer.

Kleuren

De kleuren die terugkomen op de website zijn zwart, wit en oranje. Een sterke combinatie waarin je gemakkelijk kan accentueren door de opvallende kleur oranje. 

Diensten

Toepassingen

Hydewa heeft eigenlijk maar één product wat voor meerdere doeleinden wordt gebruikt, Glasbord. Er zijn echter verschillende toepassingen voor (bakkerijen, cleanrooms, horeca) et cetera. Daarnaast wordt het product gebruikt voor plafonds, voorzetwanden, scheidingswanden en platen. Het is van belang om dit duidelijk gepresenteerd te hebben bij nieuwe bezoekers.

Monster aanvraag

Een simpele manier om meer uit je website te halen: een kleine conversie toevoegen. Bij Hydewa is dit de monster aanvraag. Voor geïnteresseerde een makkelijke manier om iets van het product te zien, voor Hydewa een makkelijke manier om contact te maken met potentiële klanten.

Opgeleverde website

Hydewa heeft een mooie, strakke website opgeleverd gekregen. De website is in een nieuwe huisstijl gegoten en heeft een zakelijke uitstraling, exact wat Hydewa zocht.