Mijn Groene Huis

Mijn Groene Huis

Vraag van de klant

Mijn Groene Huis wilde een website om bewoners te informeren en betrekken bij verduurzaming. De website van Mijn Groene Huis is in relatief korte tijd ontworpen en ontwikkeld omdat er een campagne gestart werd.

Recensie van de klant

"Mijn Groene Huis kijkt terug op een prima samenwerking en heeft nu een mooie en frisse nieuwe website, gemaakt door Violet88. Samen met Steven is gekeken wat de wensen en mogelijkheden zijn, Steven en zijn team hebben samen met ons gespard over de keuze van techniek en vormgeving. Er zijn heldere afspraken gemaakt en de prijs is vastgelegd, daar is niet van afgeweken!"

In 3 woorden: creatief, betrouwbaar, gericht op samen bereiken van het beste resultaat!

1. Essentie van de website

Vormgeving

Aangezien duurzaamheid gelijk staat aan de kleur groen is er voor deze kleur gekozen. In combinatie met geel, wit en een donkere kleur groen vormt dit een passend geheel.

Hoe werkt het?

Je kunt als huiseigenaar in Zeist heel veel informatie lezen over het verduurzamen van je huis, het is bij uitstek een informatieve website. Je kunt jezelf aanmelden voor een nieuwsbrief, een archief van artikelen bekijken en advies aanvragen.

2. Controle

Dynamiek

De website van Mijn Groene Huis is erg dynamisch opgebouwd. Je kunt als beheerder heel veel blokken toevoegen en weghalen, je behoudt totale controle over de gehele website. Zes blokken tonen in plaats van negen? Geen probleem.

3. Blogmodule

Blog artikelen worden automatisch in het archief gezet als er een bepaalde datum verstreken is. Op deze manier blijft de blogpagina altijd recent en wordt het archief ten alle tijden aangevuld.

Opgeleverde website

Mijn Groene Huis is door snel schakelen vrij vlot in elkaar gezet. Doordat beide partijen daadkrachtig beslissingen namen stond er bijtijds een eindproduct om trots op te zijn.