Nimo

Vraag van de klant

Nimo wilde een website met een koppeling naar het Perfectview en Edudex CRM. De oude website was nodig aan vervanging toe en voldeed niet aan de huidige webstandaarden.

Recensie van de klant

"Het gesprek was heel erg leuk met Steven en Bas. We voelden elkaar goed aan en ze namen ook een beetje de leiding. Zeker als je geen idee hebt is dat heel fijn als ze het dan stap voor stap uit leggen."

In 3 woorden: creatief, jong, vindingrijk.

Selecteer hiernaast de gewenste weergave

nimo-tiny.png
ipad-nimo1.jpg

Essentie

Professionalisering & Automatisering

Voor Nimo waren twee punten erg belangrijk: automatisering (d.m.v. de koppeling) en professionalisering. Professionaliteit wordt uitgestraald door kleurgebruik, beeldgebruik en functionaliteiten op de website.

Hoe werkt het?

Nimo wilde in onze ogen een website 3.0, met andere woorden een website waar nét iets mee technische uitdaging in zit. Voor onze programmeurs uiteraard een leuk project. De koppeling met Perfectview en Edudex is puur maatwerk.

CRM-koppeling

Perfectview en Edudex

De CRM koppeling zie je als gebruiker niet, aan de achterkant zie je wel wat hij doet. Als een gebruiker zich aanmeldt voor een bepaalde training wordt de informatie automatisch Perfectview en Edudex gezet. Op deze manier hoeft er geen data meer handmatig overgezet te worden.

Uitstraling

Qua uitstraling wilde Nimo er zakelijk en strak uit zien. Er is gekozen voor een witte achtergrond met elementen in verschillende kleuren (oranje, turquoise en paars). Door het gebruik van witruimtes kun je als bezoeker gemakkelijk navigeren.

Beeldmateriaal

Beeldmateriaal is naast kleurgebruik ontzettend belangrijk. Het kan een website echt maken of breken. Samen met Nimo zijn er knopen doorgehakt welke afbeeldingen waar op de website komen te staan. De teampagina knalt er uit door het inzetten van mooie profielfoto's.

 

Wil je ook een grafisch ontwerp en/of een website laten maken?