The Project Leadership Institute

Vraag van de klant

The Project Leadership Institute had een kleine website nodig in een korte tijd. Ondanks deze wensen moest de website natuurlijk wel aan de standaarden anno 2018 voldoen.

Helaas, er is momenteel geen desktop weergave beschikbaar.

Helaas, er is momenteel geen mobiele weergave beschikbaar.

De website

Inhoud

Doordat de website strak is, moet de content ook naadloos aansluiten. Door kleine teksten in combinatie met iconen te tonen kan een bezoeker snel vinden wat diegene moet vinden.

Vormgeving

De website ziet er strak uit door zijn eenvoud. Door bepaalde elementen (schuine afbeelding of wereldkaard achter de tekst op de homepage) wordt de website een stuk speelser. Niet meer recht toe, recht aan.

Beeld

Afbeeldingen

De afbeeldingen zijn gekozen met een reden. Als beeld een belangrijke factor is moeten de afbeeldingen er uit knallen. Een zoektocht naar passende afbeeldingen kost altijd tijd, maar is extra belonend als de puzzelstukjes op zijn plek vallen.

Keep it simple

De website is simpel, maar zit goed in elkaar. De essentie is duidelijk, soms hoeft een goed project niet groot te zijn.

Oplevering

Zoals hierboven al beschreven is, de website is zeker niet ons grootste project, maar het heeft wel een leuke frisse uitstraling. Om deze reden hebben wij de website tussen onze projecten gezet.