Reynaarde

Vraag van de klant

Reynaarde was toe aan een nieuwe 'look and feel'. De vorige website voldeed simpelweg niet meer aan de eisen. Dit kwam doordat de navigatie structuur niet helemaal klopte, het menu onoverzichtelijk oogde en bepaalde content niet te vinden was.

Selecteer hiernaast de gewenste weergave

desktop-reynaarde.jpg
ipad-reynaarde.jpg

Restyle

Content

Reynaarde heeft een enorme kennisbank aan informatie beschikbaar, maar hoe houd je hierin overzicht? Het menu is toonaangevend, per menu item kun je navigeren naar onderliggende onderwerpen. Doordat de vorige website Wordpress was en de nieuwe website Silverstripe, moest de content handmatig overgezet worden. Dit komt omdat beide databases op een andere manier informatie wegschrijven.

Kleurgebruik en vormgeving

Reynaarde wilde een website anno 2017. Met het huidige kleurpallet, logo en andere stijlelementen behouden. Er is gekozen voor een 'mega menu' om alle content makkelijk te vinden, een van de grootste uitdagingen betreft de website.

Blokkenpagina's

Zelfbeheer

Veel pagina's zijn opgebouwd met een zogenaamde blokkenstructuur. De beheerder kan op deze manier zelf makkelijk elementen toevoegen en zo content beheren. 

Iconen

De website is zo ingesteld dat elk blok één icoon heeft. Onze designers zijn aan de slag gegaan en hebben uiteindelijk met de oplevering van de website een aantal iconen meegegeven, om diversiteit te behouden bij uitbereiding.

Opgeleverde website

Het eindresultaat is iets om trots op te zijn. Door de heldere opbouw en simpele navigatie structuur kan een bezoeker precies vinden wat hij wilt.