utrust

Vraag van de klant

uTrust verzorgt specifieke financiële diensten en is officiële partner van Moneygram. Zij verzorgen wereldwijd financiële diensten op een snelle en betrouwbare manier. uTrust wilde een website waarin hun diensten en services duidelijk naar voren kwamen. Daarnaast speelt conversie een belangrijke rol op de nieuwe website.

Helaas, er is momenteel geen desktop weergave beschikbaar.

Helaas, er is momenteel geen mobiele weergave beschikbaar.

Vormgeving

Eenvoud

Het berekenen van de kosten om geld over te zetten en het volgen van een transactie waren de meest relevante aspecten om goed in de vormgeving terug te laten komen. uTrust wilde een moderne website die tevens professioneel en persoonlijk overkomt. Voor de persoonlijke touch is er veelvuldig gebruik gemaakt van personen op verschillende pagina’s.

Conversie

De call-to-action buttons op de homepagina van de website spelen een hoofdrol voor uTrust. Zij wenste een aantal opties voor bezoekers om eenvoudig handelingen uit te kunnen voeren. Aan ons de taak om de conversies op een aansprekende wijze terug te laten komen.

Iconen

Usability

Voor het optimaliseren van de gebruikersvriendelijkheid van de website zijn er iconen toegevoegd. De iconen worden aangevuld door een tekst. Door het gebruik van diverse lettergroottes op de website wordt geaccentueerd wat belangrijke factoren zijn. Er is gekozen voor iconische doorverwijspagina’s voor het verhogen van de gebruikersvriendelijkheid. De kleuren van het logo zijn in het design verwerkt om consistentie te behouden.

Eenvoud

De vorige website van uTrust bevatte veel informatie op een domein dat voor bezoekers moeilijk te vinden was. Men kon niet goed bij de informatie komen waar zij naar op zoek waren. Mede daarom is de website van uTrust nu onder een nieuwe domeinnaam te vinden.

De nieuwe website van uTrust is gebruikersvriendelijk en bevat alle informatie die de bezoekers nodig hebben. Daarnaast is er gebruik gemaakt van veel wit om het overzicht te behouden. Tevens komt hierdoor de rode kleur van de huisstijl krachtig terug in het geheel.