Van Rhijn Notarissen

Vraag van de klant

Van Rhijn Notarissen wilde een nieuwe website met een verfrissend uiterlijk. Door de grote hoeveelheid informatie was een goeie structuur van belang. De website is persoonlijk, overzichtelijk en geeft een goed beeld van wie Van Rhijn Notarissen is.

Selecteer hiernaast de gewenste weergave

desktop-vanrhijn.jpg
vanrhijn-ipad.jpg

Vormgeving

De website

Als notaris is het van belang om helder en duidelijk te communiceren, een potentiële klant moet direct een goed gevoel krijgen. Door het gebruik van verschillende lettergrootte's accentueert de website wat belangrijke punten zijn. Zoals: We denken met je mee.

Kleuren

De kleuren van de website zijn groen, grijs en wit. De kleur groen oogt niet heel zwaar, waardoor de algehele website er gelijk een stuk frisser uit ziet.

Diensten

Wat doet een notaris?

Als je de website voor het eerst bekijkt valt direct het menu met diensten op. Je kunt er op klikken, vervolgens ga ja naar de pagina en daar vind je weer subpagina's. Door de grote hoeveelheid aan pagina's is er bewust voor gekozen om eerst op een pagina te klikken om vervolgens naar een subpagina te gaan.

Artikelen

Een kennisbank is belangrijk om diverse redenen: je laat zien dat je kennis hebt maar ook trek je bezoekers met deze informatie. Een goede kennisbank met veel informatie is een groot goed. 

Opgeleverde website

Wij zijn tevreden met het eindresultaat. Een vrij zakelijke business met toch een speelse uitstraling. De samenwerking met Blik zorgde uiteindelijk voor een goed werkende website.