Werkspoor kwartier

Vraag van de klant

Werkspoor kwartier wilde een nieuwe, verfrissende website met 3 belangrijke punten: een agenda, gebiedskaart, een goed gepresenteerd verhaal.

Selecteer hiernaast de gewenste weergave

desktop-wsk.jpg
wks-ipad.jpg

Vormgeving

De website

De website dient als informatiebron voor iedereen die geïnteresseerd is in het werkspoor kwartier. Je kunt er een agenda vinden, een overzicht van alle bedrijven in het kwartier en informatie over het werkspoor zelf.

Kleuren

Werkspoor kwartier heeft 3 duidelijke kleuren: blauw, rood en wit. Mochten rood en blauw te vaak gebruikt worden, dan kan de website te druk ogen. Door een juiste dosis wit daar aan toe te voegen krijg je een ontwerp met opvallende elementen.

Agenda

Wat is er te doen?

De agenda is een bron van informatie. Niet heel spannend, maar je kunt er ook filteren op het type agendapunt waar je geïnteresseerd in bent.

Gebiedskaart

Je kunt op de website een leuke tool vinden: de gebiedskaart. Door middel van filters (sport, onderwijs, creatief, logistiek) kun je gemakkelijk zien wie of wat er in het werkspoor te vinden is.

Opgeleverde website

In samenwerking met Rrook hebben wij het werkspoor kwartier gerealiseerd. Wij zorgde voor de technische realisatie, rrook voor het visuele aspect. Uiteindelijk is er een website opgeleverd met een speelse uitstraling.