Wij optimaliseren jouw workflows met maatwerk software ontwikkeling

Gedurende meer dan een decennium hebben we ons toegelegd op het leveren van maatwerk softwareoplossingen vanuit onze basis in de Domstad. In samenwerking met onze klanten, smeden we paden door de integratie van nieuwste technologieën en vullen de lacunes. Dit proces leidt tot de creatie van unieke digitale platforms die niet alleen waardevol zijn voor jouw bedrijf, maar ook een positieve impact hebben op de maatschappij. Door onze knowhow en samenwerkingen, verkennen we nieuwe terreinen voor software ontwikkeling, om deze vervolgens te vertalen naar intelligente software, persoonlijke portals en openbare websites.

Wat we doen

Als deskundigen op het gebied van digitalisatie en automatisering, besteden we aandacht aan het analyseren en optimaliseren van jouw processen. We verbeteren de efficiëntie van jouw bedrijf door deze processen te automatiseren. Dergelijke geautomatiseerde workflows zorgen voor structuur, minimaliseren menselijke fouten en vergroten de flexibiliteit en schaalbaarheid van je onderneming. Ons doel is om samen een slimme, geautomatiseerde toekomst voor jouw bedrijf te bouwen.

Hoe werken we

In onze aanpak is co-creatie essentieel. We beschouwen onze klanten als cruciale partners om tot het beste resultaat te komen. We organiseren wekelijkse meetings om de voortgang te bespreken, de projectomvang bij te stellen indien nodig, en verwachtingen helder te krijgen. Om effectieve communicatie te waarborgen, gebruiken we het projectmanagementtool Asana, waartoe jij als klant volledige toegang hebt.

We volgen een gestructureerde aanpak voor de uitrol van nieuwe updates. We verwachten dat je actief deelneemt door functies in testomgevingen te beoordelen, om zodoende fouten en tekortkomingen te beperken. Jouw inzicht in de huidige bedrijfsvoering, gecombineerd met onze expertise in procesverbetering, leidt tot een effectieve samenwerking. We bieden twee samenwerkingsmodellen: projectbasis en Team as a Service (TAAS).

Ontmoet onze mensen

image 2

Marijn Betman

Projectmanager

HannoDeVries 20230222 BedrijfsfotografieViolet88 web 81

Nick Lier

Projectmanager

steven violet88

Steven Volders

Creative Director

Samenwerken?

We helpen organisaties om zichzelf niet af te vragen ‘hoe ze moeten digitaliseren’, maar waar digitale oplossingen ze kunnen helpen naar duurzame proces- en prestatieverbetering en hoe ze deze moeten implementeren.

avdr.svg
evenement.png
logo_kunst.svg
bbb-v2.svg
inleners.svg
vyn-v2.svg
theater-v2.svg
utrecht-v2.svg
aqua-logo.svg