Hoewel onze websites maatwerk zijn, is ons proces allesbehalve dat. Het is zorgvuldig gestroomlijnd en georganiseerd, bestaande uit drie gedefinieerde fasen: strategie, design en development. Op deze manier creëren we stap voor stap een meesterwerk dat jouw visie weerspiegelt.

Wij versimpelen jouw bedrijfsprocessen met web design op maat

Al meer dan 10 jaar staat ons web design bureau bekend om het leveren van op maat gemaakte digitale oplossingen vanuit onze basis in de Domstad. In samenwerking met onze klanten brengen we de nieuwste technologieën samen en vullen we de ontbrekende elementen aan. Dit proces resulteert in een unieke digitale creatie die niet alleen waardevol is voor de organisatie, maar ook een positieve impact heeft op de maatschappij. Met onze gespecialiseerde kennis en het netwerk van partners duiken we in de wereld van digitale mogelijkheden, met als doel deze te transformeren in innovatieve software, gepersonaliseerde online omgevingen en gebruiksvriendelijke publieke websites.

Wat we doen

Als experts in webdesign en digitale experience, werken we graag samen aan het verfijnen van jouw online aanwezigheid. Door middel van op maat gemaakte weboplossingen, kunnen we de gebruikerservaring op jouw website verbeteren. Goed ontworpen websites bieden niet alleen een gestroomlijnde navigatie en verhoogde betrokkenheid, maar verminderen ook de bounce rate en optimaliseert conversie. 

Hoe werken we

Bij ons staat de samenwerkingsvorm co-creatie centraal. We hebben jou als opdrachtgever nodig om tot een goed eindproduct te komen. Zo meetten we wekelijks om de voortgang te tonen, de scope (eventueel) te wijzigen en verwachtingen te managen. Om de lijnen kort te houden gebruiken we het projectmanagementsysteem Asana waar je als opdrachtgever volledige toegang tot krijgt. 

We hanteren een gestructureerde workflow met betrekking tot nieuwe releases. Zo verwachten we van je dat je zelf ook functies doorneemt op testomgevingen om zo bugs en gebreken te minimaliseren. Jouw kennis over de bestaande bedrijfsprocessen en bedrijfsvoering, in combinatie met onze expertise over procesoptimalisatie zorgt uiteindelijk voor een krachtige samenwerking. Wij hanteren twee modellen om met ons samen te werken, namelijk op projectbasis en als Team as a service (TAAS). 

Ontmoet onze mensen

Michael Violet88

Michael de Graaf

Developer

Thijs Violet88

Thijs Looijen

Developer

Steven Violet88

Steven Volders

Creative Director

Samenwerken?

We helpen organisaties om zichzelf niet af te vragen ‘hoe ze moeten digitaliseren’, maar waar digitale oplossingen ze kunnen helpen naar duurzame proces- en prestatieverbetering en hoe ze deze moeten implementeren.

avdr.svg
evenement.png
logo_kunst.svg
bbb-v2.svg
inleners.svg
vyn-v2.svg
theater-v2.svg
utrecht-v2.svg
aqua-logo.svg