Wij versimpelen jouw bedrijfsprocessen met software op maat

Al meer dan 10 jaar excelleert ons webdevelopment bedrijf in het leveren van op maat gemaakte digitale oplossingen vanuit onze thuisbasis in de Domstad. In samenwerking met onze klanten integreren we de nieuwste technologieën om te voorzien in hun specifieke behoeften. Het eindresultaat is een unieke digitale oplossing die aanzienlijke waarde toevoegt aan hun organisatie en bijdraagt aan de samenleving. Dankzij onze expertise en ons netwerk van partners duiken we diep in de mogelijkheden die de digitale wereld biedt, en transformeren deze in geavanceerde webtoepassingen, gepersonaliseerde online omgevingen en toegankelijke publieke websites.

Wat we doen

Als specialisten in digitalisering en automatisering, nemen we graag de tijd om jouw bedrijfsprocessen te bekijken en te verbeteren. Door processen te automatiseren, kunnen we de efficiëntie van jouw organisatie verhogen. Geautomatiseerde processen bieden structuur, verminderen fouten en maken je organisatie flexibeler en sneller schaalbaar. Samen streven we naar een slimmere, geautomatiseerde toekomst voor jouw onderneming.

Hoe werken we

Bij ons staat de samenwerkingsvorm co-creatie centraal. We hebben jou als opdrachtgever nodig om tot een goed eindproduct te komen. Zo meetten we wekelijks om de voortgang te tonen, de scope (eventueel) te wijzigen en verwachtingen te managen. Om de lijnen kort te houden gebruiken we het projectmanagementsysteem Asana waar je als opdrachtgever volledige toegang tot krijgt. 

We hanteren een gestructureerde workflow met betrekking tot nieuwe releases. Zo verwachten we van je dat je zelf ook functies doorneemt op testomgevingen om zo bugs en gebreken te minimaliseren. Jouw kennis over de bestaande bedrijfsprocessen en bedrijfsvoering, in combinatie met onze expertise over procesoptimalisatie zorgt uiteindelijk voor een krachtige samenwerking. Wij hanteren twee modellen om met ons samen te werken, namelijk op projectbasis en als Team as a service (TAAS). 

Ontmoet onze mensen

Sven W Violet88

Sven Westerlaken

Developer

Loraine Violet88

Loraine Birsak

UI/UX Designer

Bas Violet88

Bas van Vliet

Projectmanager

Samenwerken?

We helpen organisaties om zichzelf niet af te vragen ‘hoe ze moeten digitaliseren’, maar waar digitale oplossingen ze kunnen helpen naar duurzame proces- en prestatieverbetering en hoe ze deze moeten implementeren.

avdr.svg
evenement.png
logo_kunst.svg
bbb-v2.svg
inleners.svg
vyn-v2.svg
theater-v2.svg
utrecht-v2.svg
aqua-logo.svg