Background

BoulesBitesBar is een horeca-exploitant actief in Nederland en België, bekend om zijn grootschalige en hoogwaardige Food, Drink en Jeudeboules belevingen. Het maakt deel uit van de BoulesBitesBar Franchise Group en fungeert als franchisehouder van de BoulesBitesBar franchiseformule. 

Goals

24/7 beschikbaarheid van het systeem en supportservice kunnen bieden

Alle klantgegevens op één plek kunnen beheren en wijzigen

Mogelijkheid om nieuwe modules te integreren binnen het huidige systeem

Een uniek uitje vlekkeloos achter de schermen laten verlopen

Scope

Het maken van een reservering moet als het ware al een 'feestje' zijn. De bezoeker moet direct al de smaak te pakken van een gezellig avondje 'boulen'. Een dynamisch dashboard is vereist waar worden de klantgegevens direct zichtbaan zijn. Omdat BoulesBitesBar een franchise is met meerdere locatie, is het van belang dat elke locatie individueel te benaderen is. 

Horeca en recreatiebedrijven maken gebruik van meerdere systemen. Een website, een CRM, een reserveringssysteem, tafelplanning, et cetera. Al deze tools kunnen op zichzelf staan maar zouden eigenlijk geïntegreerd moeten zijn. Als alles op elkaar aansluit kun je de gehele customer journey tracken. Er zijn nog legio features welke we kunnen optimaliseren, maar vooral automatiseren voor BoulesBitesBar. Het koppelen met diverse kassa- en CRM systemen zijn de volgende doorontwikkelingen die op de roadmap staan.

Weergave van het reserveringssyteem

Outcomes

Schaalbaar op basis van vraag- en aanbod in de leisure branche

Per vestiging/locatie diverse modules aanbieden en uitbreiden

Vernieuwend horeca concept doorontwikkelen op basis van nieuwe inzichten in de markt

In drie stappen reserveren naar een heerlijk avondje uit

API koppelingen

sendinblue

Sendinblue

Alles-in-één marketingoplossing.

image2vector 5

Mollie

Payment Service Provider

image2vector 6

Mailchimp

Marketing, automation & email marketing platform.

Recap

Het project is in twee systemen opgebouwd. De website en database zijn in Silverstripe gemaakt, het dashboard is in React geschreven. Om deze twee systemen te koppelen zijn er diverse API koppelingen geschreven om de data up to date te houden.

Reserveringen via de website komen binnen op het dashboard. Per vestiging worden op locatie de gasten ingecheckt. Reserveringen kunnen aangepast en verwijderd worden, opmerkingen kunnen er worden bijgezet, statistieken per dag zijn beschikbaar, et cetera. De data ververst zich continu. Het gebruikersgemak voor het personeel van BoulesBitesBar staat voorop. Het dashboard is handig, snel en eenvoudig te beheren.

Wij leveren een full service pakket binnen dit project. Van branding en huisstijl tot het gehele design en webdevelopment van de website en het reserveringssysteem. Afspraken voor data, support en bereikbaarheid van de software zijn doormiddel van een uniek Service Level Agreement (SLA) afgestemd.  

Benieuwd naar de toegevoegde waarde van bedrijfsprocessen automatiseren?

Als experts in digitalisering en automatisering, helpen we graag je bedrijfsprocessen te analyseren en te optimaliseren voor meer efficiëntie. 

Meetingroom 3 Violet88