Achtergrond

BoulesBitesBar is een horeca-exploitant actief in Nederland en België, bekend om zijn grootschalige en hoogwaardige Food, Drink en Jeudeboules belevingen. Het maakt deel uit van de BoulesBitesBar Franchise Group en fungeert als franchisehouder van de BoulesBitesBar franchiseformule. 

Wij leveren een full service pakket binnen dit project. Van branding en huisstijl tot het gehele design en webdevelopment van de website en het reserveringssysteem. Afspraken voor data, support en bereikbaarheid van de software zijn doormiddel van een uniek Service Level Agreement (SLA) afgestemd.  

Focuspunten

24/7 beschikbaarheid van het systeem + support service

Alle klantgegevens op één plek kunnen beheren

Upselling en cross selling voor online groei

Een uniek uitje vlekkeloos achter de schermen laten verlopen

Uitdagingen

Het maken van een reservering moet als het ware al een 'feestje' zijn. De bezoeker krijgt gelijk al de smaak te pakken van een gezellig avondje 'boulen'. Door middel van een dynamisch dashboard wordt elke groep ingecheckt en kunnen wijzigingen relatief eenvoudig worden aangepast binnen het systeem. Het project is schaalbaar en multi inzetbaar voor nieuwe vestigingen.

Het project is in twee systemen opgebouwd. De website en database zijn in Silverstripe gemaakt, het dashboard is in React geschreven. Om deze twee systemen te koppelen zijn er diverse API koppelingen geschreven om de data up to date te houden.

Reserveringen via de website komen binnen op het dashboard. Per vestiging worden op locatie de gasten ingecheckt. Reserveringen kunnen aangepast en verwijderd worden, opmerkingen kunnen er worden bijgezet, statistieken per dag zijn beschikbaar, et cetera. De data ververst zich continu. Het gebruikersgemak voor het personeel van BoulesBitesBar staat voorop. Het dashboard is handig, snel en eenvoudig te beheren.

sendinblue

Sendinblue

Alles-in-één marketingoplossing.

image2vector 5

Mollie

Payment Service Provider

image2vector 6

Mailchimp

Marketing, automation & email marketing platform.

Automatisering binnen een goed geïntegreerd systeem

Horeca en recreatie bedrijven maken gebruik van meerdere systemen. Een website, een CRM, een reserveringssysteem, tafelplanning, et cetera. Al deze tools kunnen op zichzelf staan maar zouden eigenlijk geïntegreerd moeten zijn. Als alles op elkaar aansluit kun je de gehele customer journey tracken. 

Je wilt een platform wat lekker werkt voor jouw organisatie en jouw eindklant. Het moet gemakkelijk zijn voor jouw organisatie om boekingen in te plannen, te beheren en online zichtbaar te zijn. Jouw klant moet een goed gevoel krijgen bij jouw zaak en letterlijk de zaak ingezogen worden. Alles draait om beleving en gebruiksgemak. Wij gebruiken een open source systeem (Silverstripe) waar wij al vele functies in gebouwd hebben. 

Er zijn nog legio features welke we kunnen optimaliseren, maar vooral automatiseren voor BoulesBitesBar. Het koppelen met diverse kassa- en CRMsystemen zijn de volgende doorontwikkelingen die op de roadmap staan.
 

Uitkomsten

Schaalbaar op basis van vraag- en aanbod in de leisure branche

Per vestiging verschillende features aanbieden en uitbreiden

Vernieuwend horeca concept doorontwikkelen op basis van nieuwe inzichten in de markt

In 3 stappen reserveren voor een heerlijk avondje uit

Ook behoefte aan automatiseren met maatwerk software?

Als experts in digitalisering en automatisering, helpen we graag je bedrijfsprocessen te analyseren en te optimaliseren voor meer efficiëntie. 

HannoDeVries 20230222 BedrijfsfotografieViolet88 web 12
avdr.svg
evenement.png
logo_kunst.svg
bbb-v2.svg
inleners.svg
vyn-v2.svg
theater-v2.svg
utrecht-v2.svg
aqua-logo.svg