In de digitale wereld sinds 2013

Violet88

Open en eerlijke omgeving

Ooit begonnen vanaf een studentenkamer als een een kleinschalig bedrijf waarbij vertrouwen, integriteit en slimme digitale oplossingen centraal stonden. Sindsdien zijn wij uitgegroeid tot een organisatie met 20+ collega’s, maar onze kernwaarden en bedrijfscultuur zijn altijd hetzelfde gebleven. Bij ons krijgt het personeel de kans en ruimte om de beste versie van zichzelf ten alle tijden te kunnen zijn.

Je hebt alle vrijheid om over ons te denken zoals je wil, maar één ding willen we duidelijk maken: Violet88 is verre van een alledaags bureau.

In deze open en eerlijke omgeving helpen we organisaties te innoveren en automatiseren waar mogelijk. We brengen opkomende technologieën samen en voegen toe wat er niet is. De uitkomst is een digitale oplossing met waarde voor mens en maatschappij. Het is onze drijfveer om samen met klanten en partners te ontdekken waar deze kansen liggen om ze vervolgens te vertalen in maatwerk software als mijn-omgevingen, portals, platforms en websites.

Wat het betekent om met ons te werken

We begeleiden organisaties bij het vinden en implementeren van digitale oplossingen voor duurzame proces- en prestatieverbetering, zodat ze zich niet hoeven af te vragen hoe ze moeten digitaliseren, maar waar ze kunnen verbeteren.

Onze kernwaarden

Betrokken

Bij ons draait alles om co-creatie. Samen met jouw expertise in het bedrijf en onze kennis van geavanceerde softwareoplossingen vormen we een krachtig team. We geven de voorkeur aan samenwerking op locatie bij ons op kantoor in de Domstad of via online sessies. De beslissing ligt in jouw handen.

Partnership

We waarderen ieders vakgebied en hechten veel waarde aan het samenvoegen van jullie expertise in het speelveld. Combineer dit met onze kijk en kennis van moderne technologie en softwareontwikkeling. Dit leidt tot een optimaal model dat resulteert in een succesvol eindresultaat.

 

Integer

Onze integriteit is diepgeworteld in onze cultuur, wat verklaart waarom we uiterste zorg besteden aan de veilige, bewuste en gedisciplineerde behandeling van jullie data en gegevens. We handhaven strikte normen en maken geen enkele compromis op dit vlak.

Toekomstgericht

Wij zetten in op langdurige samenwerkingen. Willen je begrijpen en zetten daarom vol in op je ambities en toekomstdoelen. Daarom blijven we graag jouw trouwe partner. Wij bouwen, onderhouden en beheren jouw oplossing en voeren we verdere ontwikkelingen altijd in samenspraak uit wanneer dat gewenst is.
 
 
 

Teamfoto 3 Violet88
Office Desk 5 Violet88
Nick Tralies 2 Violet88
RCN05912