• Webdevelopment

  • Software platform

  • CAO Database

Background

Inlenersbeloning.com zorgt voor de uitvraag en de verstrekking van de rechtens geldende beloning. De software is geheel conform wet en regelgeving ontwikkeld voor uitleners en inleners. In een tijd van digitalisering is het eigenlijk gek dat de gegevensuitwisseling, die per ter beschikking stelling dient te gebeuren, nog op papier of per e-mail verloopt. Compliance is op die manier een onmogelijke opgave en zo onoverzichtelijk en tijdrovend hoeft het niet te zijn. Met Inlenersbeloning.com is dat verleden tijd.

Goals

Roadmap strategisch- en technisch waarmaken

Het huidige systeem volledig uitbreiden en geschikt maken voor de toekomst

Het systeem geschikt maken voor grote hoeveelheden data

Future-proof maken van het systeem voor aanpassingen in wet- en regelgeving

Scope

Toen Inlenersbeloning.com bij ons aanklopte was de roadmap goed gevuld, alleen zaten ze op een dood spoor bij hun voormalige bouwer. Wij hebben het project overgenomen en vernieuwd.

Het oude inlenersbeloning.com systeem was weliswaar geschreven in hetzelfde framework waar wij mee werken (Silverstripe), echter was deze sterk verouderd. Wij hebben het platform vernieuwd en nieuwe functies toegevoegd. Zo is het abonnementengedeelte vernieuwd, uitleners betalen nu op basis van omzet ipv een vast bedrag. Een organisatie kan meerdere BV's toevoegen, de API's zijn vernieuwd en er is een CAO database opgezet. In dit proces is de nieuwe versie van PHP gebruikt zijn er nieuwe programmeertalen zoals VUE toegevoegd. Daarnaast is oude data gemigreerd naar een nieuwe, verbeterde database structuur.

De software die wij ontwikkeld hebben is web based en uitbreidbaar. Ook kunnen wij door middel van zelf ontwikkelde API's data aanbieden aan andere diensten. Zo genereert het systeem data maar kan het ook data verspreiden. Doordat wij nieuwe technieken gebruikt hebben is het systeem bijtijds, snel en uitbreidbaar. Elke week wordt er in sprints doorontwikkeld.

   

Weergave van het platform

Outcomes

Webscraping om data automatisch op te halen

Diverse API koppelingen voor automatische gegevensuitwisseling

Minder handelingen om CAO gegevens te verstrekken

Software platform voor MKB en multinationals

API koppelingen

kvk

Kamer van Koophandel

Ophalen bedrijfsinformatie vanuit de bron van het Handelsregister

Logo Signhost com

Signhost

Digitaal ondertekenen

image2vector 5

Mollie

Payment Service Provider

logo green

Teamleader CRM

Work management software

Recap

Inlenersbeloning.com werkt met enorm veel data. Deze data dient continu gecheckt te worden of deze correct is en blijft. Hiervoor hebben we interne auditing tools gemaakt om lijsten te controleren bij verandering van wet- en regelgeving. Een voorbeeld is een check of de lonen per kwartaal boven het wettelijk minimum zitten.

 

De applicatie van Inlenersbeloning.com bevat enorm veel functionaliteiten om gebruikers een fijn proces te laten doorlopen. Het idee is zo vernieuwend dat er een bedrijfsmodel omheen gedacht is. Partijen kunnen gebruik maken van het platform op abonnementsbasis. Doordat wet- en regelgeving elk jaar verandert is een vereiste dat het systeem 'makkelijk' aangepast kan worden door programmeurs. Hier hebben wij rekening mee gehouden in het ontwikkelingsproces.

De software die wij ontwikkeld hebben is web based en uitbreidbaar. Ook kunnen wij door middel van zelf ontwikkelde API's data aanbieden aan andere diensten. Zo genereert het systeem data maar kan het ook data verspreiden. Doordat wij nieuwe technieken gebruikt hebben is het systeem bijtijds, snel en uitbreidbaar. Elke week wordt er in sprints doorontwikkeld.

Ook moeite om de juiste mensen te vinden voor openstaande posities?

Als experts in digitalisering en automatisering, helpen we graag je bedrijfsprocessen te analyseren en te optimaliseren voor meer efficiĆ«ntie. 

Meetingroom 11 Violet88