• Webdevelopment

  • Legacy systeem

Background

De Vereniging Yogadocenten Nederland (VYN) is een beroepsvereniging met 1.500 leden, yogadocenten en yogaopleidingen. In ruim 45 jaar ontwikkelde de VYN zich van een pioniersorganisatie tot hét instituut in Nederland dat staat voor yoga met kwaliteit. Een vereniging met autoriteit op het gebied van kwaliteitsyoga.

Goals

De financiële afdeling van VYN ontzorgen met minder administratieve acties

Multidisciplinair platform creëren voor leden, yogascholen en docenten

Aanmeldingen versimpelen met een geautomatiseerd systeem

Oud systeem met ledenbestand migreren naar een nieuwe omgeving

Scope

Na jaren van pionieren had de VYN een log en oud systeem opgebouwd wat met plakband en pleisters aan elkaar hing. Aan ons de taak om het complete ledenbestand met gekoppelde yogascholen en docenten te migreren naar een nieuwe omgeving. 

Outcomes

De kwaliteit bewaken van erkende opleidingen en yogascholen

Een platform om yoga collega’s te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen

Administratieve ondersteuning en ontzorging voor het bestuur en haar commissies

Yogadocenten, scholen en leden helpen met professionele groei

Recap

Het aanbod van docenten, bijscholingpunten en specialisaties kunnen via dit platform worden bijgewerkt in een beveiligde omgeving.

Voor de VYN stond een langverwachte overgang op het punt te beginnen: van een oud naar een nieuw platform. Het ledenbestand groeide gestaag door maar het logge oude systeem kon niet langer bijhouden. Voor ons begon het traject net het zorgvuldig overbrengen van alle gegevens naar het nieuwe systeem. Na een succesvolle overgang werd de gemeenschap verwelkomd in een verfrissende digitale omgeving, waar interactie en betrokkenheid centraal stonden. Het was niet alleen een technologische upgrade, maar een viering van groei en vooruitgang. 

Gelukkiger worden in je werk?

Als experts in digitalisering en automatisering, helpen we graag je bedrijfsprocessen te analyseren en te optimaliseren voor meer efficiëntie. 

Meetingroom 3 Violet88