Violet88 Bel direct   030 227 14 29phone icon

Digital Agency Utrecht

Web design, web development & online marketing

Wij zijn Violet88, een digital agency gevestigd in Utrecht.

 

We leveren ontwerp, development en online marketing op een hoog niveau. Wij hebben alle kennis in-house en kunnen je daardoor van A tot Z helpen en ontzorgen.

 

Wij zijn een groot voorstander van maatwerk. We bieden geen standaardpakketen aan, maar gaan samen met jou aan de slag om precies te creëren wat jij voor ogen hebt.

 

Waar kunnen we jou mee helpen? 

1.

Ontwerp

Wil je onderscheidend maar ook herkenbaar zijn? Dan is een uniforme stijl enorm belangrijk. Elke banner, communicatie-uiting of website onderdeel moet in dezelfde stijl gegoten worden. We kunnen je helpen met een logo, huisstijl of compleet webdesign.

Lees verder

2.

Webdevelopment

Een website, webshop of webapplicatie voor de lange termijn? Dan heb je een goede basis nodig. Onze developers weten exact hoe iets opgebouwd moet worden en zorgen ervoor dat aanpassingen en optimalisaties te allen tijde mogelijk zijn. In de regel werken wij met het open source framework Silverstripe, maar op verzoek werken wij ook met Wordpress.

Lees verder

3.

Online Marketing

Wij kunnen jouw zichtbaarheid vergroten door het inzetten van SEO en SEA. Als je de bezoekers binnen hebt, verhogen we de conversie door constant te optimaliseren.

Lees verder

Onze diensten zijn

Maatwerk

Alles wat wij maken is maatwerk. Dit doen wij omdat wij op deze manier alles gemakkelijk kunnen uitbouwen. Extra functionaliteiten, nieuw design later toevoegen? Geen probleem.

Te optimaliseren

Doordat we alle kennis in-house hebben, kunnen we op elk vlak meedenken. We kunnen dus ook continu door blijven optimaliseren zodat je website, webshop of web applicatie zijn doelstellingen behaalt.

Fixed price

Je wilt weten waar je aan toe bent, daarom spreken wij van tevoren een vaste prijs af voor het gehele project. Je betaalt bij ons alleen voor hosting een jaarlijks bedrag.

Onze agency is

Full-Service

Wij hebben alle competenties in-house. Ontwerp, ontwikkeling, onderhoud en marketing. Wij kunnen ondersteuning bieden van A-Z, van ontwerp tot aan het verkrijgen van meer bezoekers.

Gevestigd in Utrecht

Wij zijn gevestigd in centrum Utrecht, in het oude Pieter Baan Centrum. We zijn prima te bereiken met de auto en OV. We nodigen je graag uit om langs te komen.

Makkelijk te bereiken

Onze kantoortijden zijn 9:00 – 18:30. Je kunt ons bereiken via mail, chat of telefoon. Voor spoedeisende zaken zijn wij ook buiten deze tijd bereikbaar aangezien wij hosting aanbieden.

Gerelateerde Projecten

Heb je vragen over onze diensten of over hoe wij te werk gaan? Neem dan contact met ons op. Telefonisch, via mail of face-to-face!

Contact Opnemen