PWA

PWA staat voor Progressive Web App. Een progressive web app kan gezien worden als een normale website met de functionaliteiten van een app. Een PWA biedt voordelen ten opzichte van gewone apps. Zo neemt een PWA vrijwel geen ruimte in om te installeren en kan deze voor een groot deel ook offline gebruikt worden. Het is wel een website, maar hij functioneert zoals een applicatie dat doet en ziet er ook zo uit. Het voordeel is echter dat je geen aparte applicatie hoeft te (laten) bouwen, maar de consument toch een optimale winkelervaring biedt.

Zie een progressive web app als een website on steroids met maar één doel: het leven makkelijker maken. Wat gaan we ontwikkelen voor je? Onze developers kunnen letterlijk alles realiseren. Administratie systemen, e-learning, custom klantbeheersystemen, noem maar op.

Inventariseren

We leren je graag kennen. Hierin bespreken we wat je met de website wilt. Wat zijn je doelstellingen? Wat is je visie? Waar hecht jij waarde aan? Wat vind je mooi? et cetera. We vergaren in deze fase zo veel mogelijk informatie.

 

Ontwerpfase

Wij gaan aan de slag met de verkregen informatie. Allereerst zetten we de gehele structuur (user experience) neer. Dit doen we door het maken van wireframes, de bouwtekeningen van een website. Als alle wireframes gemaakt zijn, gaan we verder met de user interface, het visuele ontwerp. Het ontwikkelen doen we in kleine delen. Op deze manier wijzen alle neuzen constant dezelfde kant op. Zo leveren we bijvoorbeeld eerst de homepagina op, daarna de diensten + over ons pagina, daarna projecten + artikelen pagina, et cetera. Dit is uiteraard afhankelijk van het project.

We optimaliseren de wireframes en ontwerpen totdat jij tevreden bent. Wij kennen geen limiet aan feedbackmomenten, we gaan pas door naar de volgende fase als jij volledig achter het ontwerp staat! Omdat wij ontwerp als losse dienst zien, kun je hier een uitgebreide tekst over de webdesign fase vinden. Heb je al een ontwerp? Dan slaan we deze fase over.

 

Bouwfase

Als het grafisch ontwerp goedgekeurd is gaan we aan de slag met bouwen. Omdat we jou zo veel mogelijk in dit proces willen betrekken kun je de voortgang elke vrijdag op een testserver volgen (je krijgt een link met inlog).Na het bouwen van de website gaan we 'm uitvoerig testen. We zorgen ervoor dat alles perfect draait, de achterkant, de voorkant op elk device, et cetera.

 

Testfase

Na het bouwen van de website gaan we 'm uitvoerig testen. We zorgen ervoor dat alles perfect draait, de achterkant, de voorkant op elk device, et cetera.


Introductie & live!

Als de website (bijna) klaar is voor oplevering krijg je van ons een introductie van het CMS. Je wilt namelijk gelijk goed van start kunnen gaan. Ook wordt alles klaargezet qua hosting, e-mails en andere randzaken.

VIOLET88 2023 BAS W 0497 WEB v2 Resampled

Bas van Vliet

Marketing Director

Untitled Session0135 1 1

Roël Couwenberg

Developer

VIOLET88 2023 MARTIN 0550 WEB v2

Martin Doornekamp

Technical Director

coffee

Maak een afspraak