Violet88 Bel direct 030 227 14 29

Webdesign Utrecht

Als wij een webdesign voor jou gaan ontwerpen wil je natuurlijk weten hoe wij dit doen en wat je kunt verwachten. Wij zorgen ervoor dat jouw visie en doelstellingen naadloos overloopt in een grafisch ontwerp voor je website, webshop of webapplicatie.

 

Er heerst nog wel eens onduidelijkheid over wat 'webdesign' is. Wij verstaan dit onder het simpelweg ontwerpen van een webspecifiek ontwerp. Webdevelopment is iets anders (doen wij overigens ook). Hieronder kun je lezen hoe het webdesign proces er uit ziet.

 

Ons kantoor is gevestigd in centrum Utrecht.

1.

Idee ontwikkeling & concepting

In de eerste fase bespreken we wat jij mooi vindt en wat je graag terug wilt zien. We leren je graag kennen. Wat zijn je doelstellingen? Wat is je visie? Waar hecht jij waarde aan? Wat vind je mooi? et cetera. We vergaren in deze fase zo veel mogelijk informatie.

 

Daarna beginnen wij met een concept, oftewel het ontwikkelen van een idee dat past bij jouw visie. Dit concept zie je terug in de visuele vormgeving.

2.

Wireframes (User Experience)

Als het concept staat kunnen we aan de slag met de interface. Dit doen we door het maken van wireframes. Dit zijn als het ware de bouwtekeningen van een website, webshop of webapplicatie. Wireframes zijn zwart wit en geven in grote lijnen de opzet van de pagina's weer. In deze fase gaat het enkel om structuur.

 

Het ontwikkelen van de wireframes doen we in kleine delen. Op deze manier wijzen alle neuzen constant dezelfde kant op. We leveren bijvoorbeeld eerst de homepagina op, daarna de diensten + over ons pagina, daarna projecten + artikelen pagina, et cetera. Dit is uiteraard afhankelijk van het project.

3.

Visueel ontwerp (User Interface)

Als de structuur eenmaal goed staat, beginnen we met het 'inkleuren' van het ontwerp. Call-to-action elementen, kleurgebruik en de keuze voor het gekozen lettertype krijgt zo meer gestalte.

 

Ook in deze fase leveren we webdesigns op in kleine stukjes. Bij elk oplever moment is er een mogelijkheid om feedback te geven.

4.

Feedbackmomenten

Gedurende de wireframe- en visueel ontwerp fase is er per oplevermoment de mogelijkheid om feedback te geven op de designs. In de ontwerpfase is het eenvoudig om aanpassingen te maken, in de developmentfase wordt dit arbeidsintensiever. 

 

Feedback is erg belangrijk. Wat vind je van het ontwerp? Past dit goed bij jouw identiteit? We blijven optimaliseren totdat er ├ęcht iets staat waar wij beiden trots op zijn.

5.

Final check

Wij kennen geen limiet aan feedbackmomenten, het kan dus even duren voordat de final check aan bod komt. Jij moet immers tevreden zijn met eindresultaat. Pas als jij tevreden bent, zijn wij ook tevreden.

Gaan wij ook ontwikkelen?

Als je het ontwerp wilt laten ontwikkelen kunnen wij dit ook voor je doen. Hier lees je meer over onze webdevelopment diensten. Wij ontwerpen & ontwikkelen websites, webshops en web applicaties.

Onze webdesigns zijn

Fixed price

Je wilt weten waar je aan toe bent, daarom spreken wij van tevoren een vaste prijs af voor het gehele project. Je betaalt bij ons alleen voor hosting een jaarlijks bedrag.

Te optimaliseren

Doordat we alle kennis in-house hebben, kunnen we op elk vlak meedenken. Wat kunnen wij doen als de website, webshop of web applicatie zijn doelstellingen niet behaald?

Maatwerk

Alles wat wij maken is maatwerk. Dit doen wij omdat wij op deze manier alles gemakkelijk kunnen uitbouwen. Extra functionaliteiten, nieuw design later toevoegen? Geen probleem.

Wij zijn

Full-Service

Wij hebben alle competenties in-house. Ontwerp, ontwikkeling, onderhoud en marketing. Wij kunnen ondersteuning bieden van A-Z, van ontwerp tot aan het verkrijgen van meer bezoekers.

Utrecht

Wij zijn gevestigd in centrum Utrecht. Het oude Pieter Baan Centrum is waar wij huisvesten, prima te bereiken met de auto en OV. We nodigen je graag uit om langs te komen.

Snel

Je kunt snel schakelen bij ons. Zo hebben wij de strippenkaart: vooraf een aantal uren inkopen die nooit verlopen, mocht er wat aangepast moeten worden, dan kunnen wij snel aan de slag!

Gerelateerde Projecten

Heb je vragen over onze diensten of over hoe wij te werk gaan? Neem dan contact met ons op. Telefonisch, via mail of face-to-face!

Contact Opnemen