In de regel werken wij met het open source framework Silverstripe, hierin maken wij wij geavanceerde websites, webshops en applicaties. 

 

Wij ontwikkelen alles handmatig maar pakken onze projecten slim aan. Door onze ervaring hebben we al redelijk wat functies gebouwd. Deze functies worden gedocumenteerd in onze interne kennisbank zodat we deze functies kunnen gebruiken bij elk nieuw project.

 

Alles wat wij bouwen is schaalbaar, ten alle tijden uit te breiden, aan te passen, te integreren en te optimaliseren.

 

Website

Er zijn zoveel websites waar je doelgroep uit kunt kiezen. Hoe val je op? Door een unieke uitstraling online. Wij zorgen voor een goed werkende website waar jouw doelgroep informatie op vindt en tot de gewenste actie over gaat. Een combinatie van onze kennis gepaard met jouw voorkeuren.
Lees hier meer.

 

Webshop

Voor een webshop is het belangrijk om zo veel mogelijk omzet te maken. Hoe gemakkelijker iemand een product kan kopen, hoe beter. Een maatwerk webshop geeft de mogelijkheid om alles perfect te optimaliseren zodat jouw doelgroep zijn weg weet te vinden.
Lees hier meer.

 

Webapplicatie

Een website on steroids met maar één doel: het leven makkelijker maken. Wat gaan we ontwikkelen voor je? Onze developers kunnen letterlijk alles realiseren. Administratie systemen, e-learning, custom klantbeheersystemen, noem maar op.
Lees hier meer.

 

API koppelingen

Een website, webshop of webapplicatie is al lang niet meer een op zichzelf staand iets. Als je het integreert in de lopende bedrijfsprocessen ben je slim bezig. We kunnen alles koppelen, jij plukt er uiteindelijk de vruchten van.
Lees hier meer.

Of ontmoet ons team:

VIOLET88 2023 LORRAINE 0632 WEB Resampled

Loraine Birsak

Visual Designer

VIOLET88 2023 YANNICK1 0243 WEB Resampled

Yannick Ribbers

Online marketeer

VIOLET88 2023 Arash WEB v2

Arash Ziraki

Developer

coffee

Maak een afspraak