Wij versimpelen jouw bedrijfsprocessen met software op maat

Al meer dan 10 jaar leveren we op maat gemaakte software oplossingen vanuit onze Domstad. Samen met onze opdrachtgevers integreren we opkomende technologieën en voegen we toe wat er ontbreekt. Het resultaat is een unieke digitale oplossing die waarde toevoegt voor de organisatie en onze samenleving als geheel. Met onze expertise en partners verkennen we het werkveld waar deze mogelijkheden liggen, om ze vervolgens om te zetten in slimme software, mijn omgevingen en publieke websites.

Wat we doen

Als specialisten in digitalisering en automatisering, nemen we graag de tijd om jouw bedrijfsprocessen te bekijken en te verbeteren. Door processen te automatiseren, kunnen we de efficiëntie van jouw organisatie verhogen. Geautomatiseerde processen bieden structuur, verminderen fouten en maken je organisatie flexibeler en sneller schaalbaar. Samen streven we naar een slimmere, geautomatiseerde toekomst voor jouw onderneming.

Hoe werken we

Bij ons staat de samenwerkingsvorm co-creatie centraal. We hebben jou als opdrachtgever nodig om tot een goed eindproduct te komen. Zo meetten we wekelijks om de voortgang te tonen, de scope (eventueel) te wijzigen en verwachtingen te managen. Om de lijnen kort te houden gebruiken we het projectmanagementsysteem Asana waar je als opdrachtgever volledige toegang tot krijgt. 

We hanteren een gestructureerde workflow met betrekking tot nieuwe releases. Zo verwachten we van je dat je zelf ook functies doorneemt op testomgevingen om zo bugs en gebreken te minimaliseren. Jouw kennis over de bestaande bedrijfsprocessen en bedrijfsvoering, in combinatie met onze expertise over procesoptimalisatie zorgt uiteindelijk voor een krachtige samenwerking. Wij hanteren twee modellen om met ons samen te werken, namelijk op projectbasis en als Team as a service (TAAS). 

Ontmoet onze mensen

Bas violet88 2

Bas van Vliet

Projectmanager

Tomas Violet88

Tomas Stolp

Developer

Thijs Violet88

Thijs Looijen

Developer

Samenwerken?

We helpen organisaties om zichzelf niet af te vragen ‘hoe ze moeten digitaliseren’, maar waar digitale oplossingen ze kunnen helpen naar duurzame proces- en prestatieverbetering en hoe ze deze moeten implementeren.

avdr.svg
evenement.png
logo_kunst.svg
bbb-v2.svg
inleners.svg
vyn-v2.svg
theater-v2.svg
utrecht-v2.svg
aqua-logo.svg