Recreatie, horeca en cultuur

Als digital agency hebben we al vele organisaties in de leisure branche naar een hoger plan mogen én kunnen tillen op online gebied. De combinatie van online marketing en een goed platform versterkt elkaar. Online marketing is voor elke organisatie belangrijk, je wilt ten alle tijden zichtbaar zijn voor jouw doelgroep. Ook kunnen wij een platform leveren wat uitermate geschikt is voor automatisering en gebruiksgemak. Om top-of-mind te blijven is een goede online ervaring in combinatie met online zichtbaarheid onmisbaar. Natuurlijk komen wij graag in contact met jouw bedrijf.

Kansen

De customer journey in kaart brengen

Horeca en recreatie bedrijven maken gebruik van meerdere systemen. Een website, een CRM, een reserveringssysteem, tafelplanning, et cetera. Al deze tools kunnen op zichzelf staan maar zouden eigenlijk geïntegreerd moeten zijn. Als alles op elkaar aansluit kun je de gehele customer journey tracken. Van oriënterende fase tot uiteindelijke klant en de fase daarna.

Vindbaarheid

Online vindbaar zijn is de basis voor succes in een digitale tijdperk. Je wilt op de radar komen van potentiële klanten die jou nog niet kennen. Dit kun je doen door adverteren, goede content te verspreiden en online aanwezig te zijn. Je bent echter niet de enige organisatie die dit wilt, ook jouw concurrenten willen dit. Wij begeleiden je in deze online reis om voor te lopen op andere organisaties. Door de juiste posities te bekleden zorg je voor een solide basis. Lees hier meer over online marketing.

Een goed geïntegreerd systeem

Je wilt een platform wat lekker werkt voor jouw organisatie en jouw eindklant. Het moet gemakkelijk zijn voor jouw organisatie om boekingen in te plannen, te beheren en online zichtbaar te zijn. Jouw klant moet een goed gevoel krijgen bij jouw zaak en letterlijk de zaak ingezogen worden. Alles draait om beleving en gebruiksgemak. Wij gebruiken een open source systeem (Silverstripe) waar wij al vele functies in gebouwd hebben. Lees hier meer over onze reserveringssystemen.

Automatisering

Hoe beter jouw zaak loopt hoe meer boekingen er te verwerken zijn. Dit is eigenlijk werk wat zonder enige moeite zou moeten gebeuren. Een boekingssysteem met automatische mails biedt een hoop verlichting. Vanaf nu gebruik je een overzichtelijk systeem wat wij gemakkelijk aan kunnen passen aan jouw wens. Je zult zien dat er door automatisering er veel efficiënter gewerkt kan worden.

Nieuwsgierig geworden?

Je kunt hier meer lezen over wat wij maken op het gebied van reserveringssystemen.

bordeaux88 dashboard design

API's

koppelingen die wij reeds gemaakt hebben.

logo green

Teamleader CRM

Work management software

image2vector 6

Mailchimp

Marketing, automation & email marketing platform.

Adyen Corporate Logo.svg

Adyen

Betaalplatform

image2vector 4

Afas

Bedrijfssoftware

image2vector 8

Gocardless

Online Payment Processing Solution

2560px Exact logo.svg

Exact

Automatisering van boekhoud, financiële, ERP, HRM en CRM processen.

sendinblue

Sendinblue

Alles-in-één marketingoplossing.

image2vector 5

Mollie

Payment Service Provider

image2vector 11

Curator

Social media aggregator

image2vector v2

Surveymonkey

Enquêtesoftware

logo hd header 2

Hellodialog

Emailmarketing tool