Violet88 Bel direct   030 227 14 29phone icon

Conversie optimalisatie (CRO)

Krijg je genoeg bezoekers maar leveren ze nog maar weinig op? Het is dan goed om te kijken naar je conversie. Conversie optimalisatie is het proces waarbij er één of meerdere conversiepunten worden geoptimaliseerd aan de hand van kwantitatieve en kwalitatieve data. 

 

Perfectie. Daar streven we naar als we aan de slag gaan met conversie optimalisatie. 

 

Waarom? Bezoekers die op een website komen en direct afhaken leveren niets op. Komen ze via ads binnen? Dan kosten ze zelfs geld. 

1.

Inventariseren

Je krijgt bezoek binnen, maar het levert nog (te) weinig op. Waar begin je dan? In de eerste fase bekijken we jouw website, webshop of webapplicatie en gaan we na of er essentiële onderdelen missen.

2.

Hypothese

Een mogelijke oorzaak van de lage conversie gevonden? Dan gaan we kijken waardoor dit zou kunnen komen? Ligt het aan betrouwbaarheid, zoekintentie, usability, et cetera. We formuleren een hypothese.

3.

Testen

Na het stellen van de hypothese maken we een test op. Dit kan bijvoorbeeld een A/B (2 varianten) test zijn of een multi variate test. Als er echt essentiële onderdelen missen slaan we deze fase over. 

4.

Meten & optimaliseren

De test heeft een tijdje gelopen en de resultaten zijn binnen. Wat is er uit de test gekomen? Welke variant werkt het best? Na de aanpassing(en) kunnen we verder gaan en herhaalt dit proces zich.

Onze CRO trajecten zijn

Op winstgevendheid gebaseerd

Uit een audit komen optimalisaties. We prioriteren ze zodat we constant aan de meest belangrijke werkzaamheden werken. Op deze manier besteden we onze tijd het meest efficient.

Maatwerk

Alles wat wij maken is maatwerk. Dit doen wij omdat wij op deze manier alles gemakkelijk kunnen uitbouwen. Extra functionaliteiten, nieuw design later toevoegen? Geen probleem.

Innoverend en slim

We richten onze campagnes zo slim mogelijk in. Elke vorm van automatisering scheelt weer in tijd, waardoor wij (en jullie) meer focus kunnen leggen op strategische beslissingen.

Wij zijn

Makkelijk te bereiken

Onze kantoortijden zijn 9:00 – 18:30. Je kunt ons bereiken via mail, chat of telefoon. Voor spoedeisende zaken zijn wij ook buiten deze tijd bereikbaar aangezien wij hosting aanbieden.

Full-Service

Wij hebben alle competenties in-house. Ontwerp, ontwikkeling, onderhoud en marketing. Wij kunnen ondersteuning bieden van A-Z, van ontwerp tot aan het verkrijgen van meer bezoekers.

Specialisten

Wij hebben kennis over online marketing in huis, dat delen we maar al te graag met je. Onze trajecten zijn niet alleen maar uitvoerend, ook adviseren we je op veel verschillende gebieden!

Gerelateerde Projecten

Heb je vragen over onze diensten of over hoe wij te werk gaan? Neem dan contact met ons op. Telefonisch, via mail of face-to-face!

Contact Opnemen